MyModel Network

In de aandacht

Deze foto werd minder dan 7 dagen geleden online gezet
van Tom_LHoyes
Mooi!      (0 stemmen)
MyModel - portfolio\'s van fotomodellen, fotografen en andere artiesten.

Nieuwsberichten

Alle nieuwsberichten.

Verhuis en overname MyModel.nl site

Gepubliceerd op 11 november 2016

Beste bezoeker of lid,

Op woensdag 9 november 2016 veranderde de website van beheerder met ook een verhuis naar een andere server ten gevolge.

Een mailing werd naar de leden gestuurd om hierover te informeren.  Kreeg je de mail niet, dan kan je hier alvast hier een aantal paar bijzonderheden lezen als samenvatting.

- Inschrijvingen zijn weer mogelijk voor het publiek. De site blijft gewoon verder bestaan.
- Bestaande leden van voor de overgangsperiode naar de nieuwe eigenaar zullen de website gratis kunnen blijven gebruiken.  Nieuwe leden zullen binnenkort een kleine bijdrage betalen voor volledige toegang op de site.  Deze maatregel is ook nodig om het verdere bestaan van de website te garanderen op langere termijn.
- Wij houden ondertussen een opschoonactie onder de profielen.  Profielen met niet-werkende E-mailadressen worden gedeactiveerd en binnen 7 dagen verwijderd.  Zorg dus dat je E-mail adres steeds geldig is.  Deze actie zal samen met de voorgaande maatregel alvast zorgen voor veel minder fakeprofielen.  Is je contact niet meer toegankelijk dan kan je verdere uitleg bekomen via vragen@mymodel.nl .
- De verhuis is goed verlopen maar ik krijg input dat sommige functies niet volledig hetzelfde zijn als wat sommige mensen verwachten.  Deze input wordt verzameld maar zal gezien de prille overgang naar de nieuwe server even in een wachtrij komen totdat hier verder onderzoek naar verricht kan worden.  Over het algemeen gaat het om individuele problemen.

Wij zullen van zodra de tijd er voor vrij kan gemaakt worden verdere verbeteringen en uitbreidingen aan de site voorzien. O.a. een rapporteerfunctie waarbij duidelijke klachten over andere gebruikers die de site voor andere doeleinden dan bedoeld gebruiken, discreet kunnen worden behandeld. Vind je ondertussen een profiel dat hier enkel aanwezig is om naar p****sites te verwijzen, dan kan je dat alvast rapporteren aan rapporteer@mymodel.nl .

MyModel.nl is een succesvolle site met ruim meer dan duizend echt actieve leden.  Wij kunnen ons profileren als de grootste, actiefste en meest efficiente modellensite uit de BeNeLux regio.  Daarom gaat MyModel.nl nog een lange succesvolle periode tegemoet.

Wij wensen al onze leden een verder succes in hun activiteiten.  Lang leve MyModel.nl.