MyModel Network

In de aandacht

Geverifieerd lid dat zeer recent werd bekeken
fotograaf Norbert Moyaert
fotograaf
Norbert Moyaert
MyModel - portfolio\'s van fotomodellen, fotografen en andere artiesten.

Nieuwsberichten

Alle nieuwsberichten.

Aanpassing communicatie met minderjarigen

Gepubliceerd op 28 november 2016

Er werd op 27/11 een beveiliging ingebouwd die de toelating voor communicatie met minderjarige leden beperkt tot geverifieerde leden.

Dit is voorlopig de laatste mijlpaal bij de noodzakelijke hervorming van interne veiligheid op de site.

Waarom hebben wij dit toegepast en hoe doen we dat ?

  • Net zoals op andere grote sites dienen wij een zekere bescherming te geven aan minderjarigen.  Concreet laten wij daarom geen communicatie toe van "onbekenden" aan minderjarigen om de kansen op ongeoorloofde verwikkelingen drastisch te verkleinen.
  • MyModel wil echter de mogelijkheid behouden om als communicatiemiddel te fungeren tussen fotografen en jong (onontdekt) talent.
  •  Hoewel wij er van uit gaan dat onze leden geen slechte bedoelingen hebben en dat de minderjarigen op de site communiceren onder waakzaam toezicht van de ouders willen wij zelf een minimale traceerbaarheid inbouwen.  Wij zijn immers niet verantwoordelijk voor de inhoud die leden posten, noch dat online adresgegevens juist zijn met uitzondering van het E-mail adres waarmee het account werd geopend.
  • Wij hanteren 2 verificatiemogelijkheden waar leden vrijwillig op kunnen ingaan en waarbij MyModel de meest betrouwbare methode aanwendt voor fotografen : nl. verificatie via Paypal (http://paypal.com).  De groep modellen kan voor deze zelfde verificatie kiezen of hun identiteitskaart opsturen die uiteraard moet overeenstemmen met de voorziene gegevens op de site.
  • Wij weten niet op voorhand wie pas ingeschreven is op de site en dus is de restrictie standaard van kracht bij inschrijving.  Wij sluiten nooit fraude door profielen uit en daarom raden wij het gezonde verstand aan bij communicatie zoals dat elders op het internet gebruikelijk is. Ben je overtuigd dat een profiel ongepast gedrag vertoont dan kan je dit melden met de link "rapporteer ongepast profiel" onderaan de profielfiche.

 

Wij gaan nu na deze dringende aanpassing ons focussen op de betere performantie van de site.