MyModel Network

In de aandacht

Dit geverifieerd lid heeft een snelle reactiescore. Houden zo !
fotograaf Jirko
fotograaf
Jirko
MyModel - portfolio\'s van fotomodellen, fotografen en andere artiesten.

Modellenwerk

Modellenwerk
Modellenwerk vinden als fotomodel is niet altijd een makkelijke klus. Er is veel vraag naar fotomodellen, maar de eisen zijn vaak erg hoog. Als fotomodel wordt er vaak van je verwacht dat je altijd flexibel en goed inzetbaar bent, iets wat vaak moeilijk te combineren is met bijvoorbeeld een studie of werk. Om jou als fotomodel toch aan modellenwerk te kunnen helpen is MyModel.nl opgezet. Via MyModel.nl kan ieder model, beginnend of ervaren, een digitaal modellen portfolio aanmaken om deze te laten zien aan potentiele opdrachtgevers.

 

 

Modellenwerk vinden via MyModel.nl

 

MyModel.nl richt zich geheel op jou als model. MyModel.nl probeert modellen te helpen bij het vinden van modellenwerk zodat zij meer ervaring op kunnen doen als fotomodel. Dit doen wij door jou de mogelijkheid te geven geheel gratis een profiel aan te maken met daarop alle informatie die een opdrachtgever nodig kan hebben. Er is namelijk veel vraag naar bijvoorbeeld beginnende modellen, maar waar vind je die? Bij MyModel.nl dus.

Ervaren modellen kunnen door middel van een eigen online portfolio gemakkelijk nieuwe opdrachtgevers laten zien waar zij toe in staat zijn. Deel je ervaringen, wensen en mooiste foto's om te laten zien dat jij bent wat zij zoeken als fotomodel! Op deze manier kom je zeer gemakkelijk aan modellenwerk, zonder daarvoor te hoeven betalen.

 

betaald modellenwerkBetaald modellenwerk

 

Als je als foto model eenmaal ervaring op hebt gedaan met modellenwerk kun je op je profiel aangeven dat je betaald modellenwerk doet. Er wordt dan wel meer van jou verwacht als fotomodel. Neem dus alleen betaald modellenwerk aan wanneer jij het gevoel hebt hier klaar voor te zijn. De vergoeding bij modellenwerk hangt geheel af van de opdrachtgever, wat je moet doen en hoeveel tijd daar voor nodig is. 

 

Onbetaald modellenwerk

 

Als beginnend model is het raadzaam om niet direct vergoeding te vragen voor modellenwerk. Je hebt namelijk nog niet zoveel ervaring en dit maakt het lastiger voor een professionele fotograaf om met jou binnen een bepaalde tijd een goed resultaat te krijgen. Daarom kun je op MyModel.nl ook modellenwerk op TFP / TFCD basis zoeken. Dit houdt in dat je niet betaald wordt voor je diensten, maar dat de foto's de vergoeding zijn voor zowel het model als de fotograaf, een win/win situatie voor beide dus.

 

Jij kan je eigen modellen portfolio hebben!

 

Ben je opzoek naar modellenwerk als beginnend model of ervaren model? Je kunt gratis een account aanmaken bij MyModel.nl, dit duurt slechts enkele minuten. Het gebruik van MyModel.nl is voor iedereen makkelijk en 100% gratis.