Gebruikersnaam :

Wachtwoord :
Wachtwoord vergeten?      Account aanmaken
MyModel breadcrumb Fotografen breadcrumb Portfolio van fotograaf Frank De Leeuw

Frank De Leeuw

1036 keer bekeken
Lid sinds 23 januari 2017
Profielscore: 4917 punten
Moodboards: 0   Samenwerkingen: 0
Talenkennis : Nederlands
Ga naar foto portfolio
Geverifieerd lid

Informatie

NaamFrank De Leeuw
WoonplaatsVinkeveen
Utrecht
Websitewww.frankdeleeuw.com; www.frankdeleeuw.nl
Eigen studioNee

Voorkeuren


Onderhandelbaar
Portret
Lingerie
Badkledij
Fashion
Promotioneel
Glamour
Kunst
Topless
Bedekt naakt
Onherkenbaar naakt
Puur naakt


Portfolio van Frank De Leeuw

Over Frank De Leeuw

Mijn naam is Frank de Leeuw, Gepensioneerd marketing- en communicatiemanager. In die functies heb ik onder meer gewerkt bij reclamebureau Young & Rubicam, Levi's jeans, Douwe Egberts en AkzoNobel. Ik heb tekenen en schilderen als hobby, waarbij ik mij vooral richt op 'het model' en sinds zo'n 10 jaar is daar fotografie bijgekomen. Voor mijn tekenclub, Atelier de Kromme Mijdrecht, boek ik de modellen en verzorg de communicatie naar de media voor deze vereniging. Ik ben ook lid van Fotoworkshop De Ronde Venen. 

Mijn belangstelling voor onderwerpen op het gebied van fotografie is heel breed. Er zijn in feite geen beperkingen. Ik beweeg mij altijd overal, met een camera onder handbereik, met een open oog voor interessante beelden, die ik dan vastleg. 

Een van mijn specialisaties is modelfotografie. Ik fotografeer modellen zowel gekleed als naakt. In mijn eigen huisstudio en op locatie, binnen of buiten. Met betrekking tot leeftijd, postuur of thema heb ik geen voorkeuren en stel ik in principe geen grenzen. Voor naakt geldt echter een leeftijd van minimaal 18 jaar en bij jongere modellen stel ik er prijs op als er een volwassene het model begeleidt, ook al betreft dit dan een geklede shoot. Het jongste model dat ik heb gefotografeerd was 17 jaar en het oudste is de 80 ruim gepasseerd! Ieder mens is mooi en interessant. Ik werk met een contract, of ik nu op TFP/TFCD-basis werk of dat het een eventuele betaalde opdracht betreft.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een samenwerking met mij, neem dan gerust contact met mij op om de eventuele aanpak en voorwaarden te bespreken.


Ervaring

Ik ben inmiddels zo'n 10 jaar bezig met modelfotografie. Dat omvat zowel promotionele- en modefotografie, gekleed, artistiek naakt, bedekt naakt en bodypainting, waarbij ik in het laatste geval met een professionele airbrush artist samenwerk. Ik fotografeer zowel op locatie als in de studio. Ik doe zowel solo- als duo-shoots.


Wenslijst

Ik werk in principe op TFP-basis en op basis van een contract, waarbij het model alle gemaakte foto's ter beschikking krijgt (niet voor publicatie vrijgegeven!), waaruit een selectie van maximaal 40 - 50 kan worden gemaakt, die door mij zullen worden bewerkt. Daarnaast maak ik ook mijn eigen selectie, die het model eveneens ter beschikking krijgt. Ik streef ernaar binnen een week de bestelde bewerkingen te leveren. Het is niet toegestaan om door derden bewerkingen te laten maken, zonder vooraf mijn toestemming te vragen.

Bij publicatie van een foto, dient mijn naam bij de foto te worden vermeld. Mocht er door een derde een bewerking worden gemaakt, stel ik er prijs op als ook diens naam bij de foto wordt vermeld.

Bij een TFP-shoot krijg ik - en dat wordt in het contract vastgelegd - toestemming om een foto te publiceren in zowel gedrukte, als op digitale media. Ook kunnen de foto's in een expositie worden getoond. Mocht publicatie niet gewenst zijn, dan kan in overleg worden bepaald welke foto's het betreft. Mocht de wens bestaan dat geen enkele foto wordt gepubliceerd, dan wordt een contract gehanteerd voor een betaalde shoot.


Portfolio

Beschikbare albums :

Er zijn 100 foto's in het portfolioalbum "Basisalbum" van Frank De Leeuw. U kan er nu 20 zien mits volledige toegang. (Uitleg : zie FAQ)
De recentst toegevoegde foto's staan bovenaan. Voor de foto's van de samenwerkingsprojecten, klik het samenwerkingsiccontje hier rechts.
Klik op een foto om deze te vergroten! Gebruik daarna de pijltjestoetsen om verder te bladeren. ESC-toets of naast de foto klikken is stoppen.
Door de muis over foto te bewegen kan je eventueel toegevoegde informatie lezen.

samenwerking
0

Deze persoon heeft er echter voor gekozen om foto's te beschermen.

Om meer te zien moet je aangemeld zijn en moet je VZM (Veilige Zoek Modus) uitgeschakeld zijn : zie Privacy instellingen.