Samen kunst creëren - Modellen welkom!
MyModel - portfolio\'s van fotomodellen, fotografen en andere artiesten.

  Ga naar foto portfolio
MyModel breadcrumb Fotografen breadcrumb Portfolio van fotograaf John Paull

John Paull portfolio pagina


3175 keer bekeken
Lid sinds 11 januari 2022
Profielscore: 26418 punten
Moodboards: 1   
Samenwerkingen: 1
Talenkennis : Nederlands, Engels

Voorkeuren opdrachten/specialiteiten

boudoirfotografie 

Actieknoppen

Ga naar foto portfolio

Status



32

jaar

Geverifieerd lid

Beschrijvingsinformatie

NaamJohn Paull
WoonplaatsHaarlem
Noord-Holland
Websitezichtbaar voor abonnees
Eigen studioJa, Haarlem
Type : thuisstudio - vaste locatie

Over John Paull

Ik sta altijd open voor een samenwerking met beginnende of ervaren modellen om mijzelf te verbeteren op de fototechniek en daarbij minder tijd te besteden aan het dirigeren van een model. Door de samenwerking kan jij ervaring opdoen op het poseren en het creëren van de gewenste sfeer en emoties voor de foto's. Daarnaast breiden we natuurlijk ook samen onze portfolio uit.

Voor en tijdens de shoot vinden wij het belangrijk om kennis, ideeën en positief opbouwende feedback uit te wisselen om tot betere resultaten te komen. Ik moedig daarbij graag ook de creativiteit vanuit het model aan. Wij houden van een ongehaast en rustig leermoment met wederzijds positief opbouwende feedback en ruimte voor fouten.


Ervaring

In de vorige eeuw (?!) heb ik nog bij een fotograaf gewerkt, films ontwikkeld en afdrukken gemaakt maar sinds eind 2021 ben ik mij meer gaan richten op boudoirfotografie.


Wenslijst

Voor mij is boudoir is een combinatie van glamour-, lingerie-, sheer-, pin-up en soms naaktfotografie op een stijlvolle, elegante, maar toch intieme en sensuele manier en sfeer. Ik heb hieronder een aantal moodboards op Pinterest staan waar ik mee verder wil maar ik sta open voor ideeën en suggesties van jouw kant.

Op dit moment gebruik ik een appartement als fotostudio aan de rand van Haarlem. Mijn studioapparatuur is mobiel dus als je zelf een leuke lokatie hebt (hoeft echt niet groot te zijn maar wel minimaal 4 x 4 meter), rij ik door het hele land (en misschien een stukje van België en Duitsland).

Als je zin hebt in een gezellige en relaxte shoot, dan hoor ik graag van je! Modellen van alle leeftijden maar ook modellen van 40+ en 50+ worden ook aangemoedigd om te reageren!

Extra details


Bij dit profiel horen nog externe referenties die alleen zichtbaar zijn voor betalende abonnees.

Ik kan/wil mij verplaatsen tot maximaal 200 km.
Ik verplaats me met volgende vervoermiddelen :     auto

Portfolio

Beschikbare albums van John Paull :

John Paull heeft nog geen nieuwe foto's toegevoegd aan dit specifieke portfolioalbum van hem.