E-mailadres :

Wachtwoord :
Wachtwoord vergeten?      Account aanmaken
MyModel breadcrumb Fotografen breadcrumb Portfolio van fotograaf Andre Vrieswijk

Andre Vrieswijk portfolio pagina

2840 keer bekeken
Lid sinds 16 december 2017
Profielscore: 31046 punten
Moodboards: 13   Samenwerkingen: 0
Talenkennis : Nederlands, Duits, Engels
Geverifieerd lid Ga naar foto portfolio

Status

Jaren actief


17

jaar


Locatie

    Informatie

NaamAndre Vrieswijk
WoonplaatsHengelo
Overijssel
Eigen studioJa, Hengelo
Type : studio op gedeelde locatie

Voorkeuren shoots/opdrachten


TFP/TFCD
Portret   Lingerie   Badkledij
Fashion   Glamour   Boudoir
Kunst   

Onderhandelbaar
Catwalk   

Ik kan/wil mij verplaatsen tot maximaal 100 km.
Ik verplaats me met volgende vervoermiddelen :     auto

Bij dit profiel horen nog externe referenties die alleen zichtbaar zijn voor abonnees.

Portfolio van Andre Vrieswijk

Over Andre Vrieswijk

Mijn passie ligt in de fotografie en dan met name bij portret en model fotografie. Ik vind het leuk om mensen te fotograferen, inclusief de gezichtsexpressie, de vormgeving van het model of het in elkaar laten vloeien met een omgeving. Dit kan in een studio zijn met diverse belichtingsmogelijkheden, maar ook een buitenomgeving, varierend van stad tot bos of water. Gevoelige foto's worden alleen gepubliceerd na toestemming van het model.
Ik werk op basis van TFP - TFCD contract. Het aanvullen van elkaars portfolio is hierbij de basis. Een win-win situatie dus. Na de shoot ontvang je binnen max 3 weken het resultaat, meestal via wetransfer, omdat daarmee grotere bestanden kunnen worden verzonden. Je ontvangt minimaal 3 bewerkte foto's. In de praktijk zal dat voldoende zijn, want je zet toch niet meer in je portfolio. Overigens worden andere geslaagde en bewerkte foto's natuurlijk ook naar je verzonden. Onbewerkte foto's zul je niet ontvangen. Deze zijn in RAW format geschoten, dus zijn in vele gevallen toch niet leesbaar zonder een foto-bewerkingsprogramma.  

Respect voor elkaar is key voor mij. Wil je eerst even kennis maken, laat het dan even weten.


Ervaring

Fotograferen is mijn hobby zolang ik mij dat kan herinneren. Vanaf mijn jeugd was ik al te vinden in de doka (donkere kamer) om filmpjes te ontwikkelen en foto's af te drukken. Tegenwoordig is dat digitaal veel gemakkelijker met meer mogelijkheden. Alle foto's die ik naar buiten breng ga ik nabewerken (photoshop), varierend van kleine bewerkingen tot meer uitgebreide en fantasierijke bewerkingen. Om mijn hobby nog meer vorm te geven ben ik sinds een aantal jaren ook lid van diverse fotoclubs. Deze clubs zijn aangesloten bij de landelijke fotobond. 


Wenslijst

Ik zoek modellen die in de studio of een buitenlocatie een leuke fotoshoot wil doen. Mijn doel is om op een creatieve manier foto’s te maken welke altijd met photoshop worden bewerkt. Het model kan ervaren zijn, maar het mag ook een beginnend model zijn. Wil je tussendoor pauzeren, een shoot van een half uurtje of van een halve dag, een shoot met meerdere mensen, een thema of gewoon lekker gek doen? Laat het dan maar weten.  

Heb je zelf een leuk (liefst uniek) idee of heb je een moodboard, kom dan maar op. Jouw wensen worden gehoord en samen komen we tot een resultaat.
Voorbeelden: Urbex, Wetlook (meer, riviertje, ...), Retro style, Skater, Knoei shoot (fruit, ijs, ...), Street, te veel om op te noemen.

Plezier en ongedwongen samenwerken staan voorop.    LET'S SHOOT ! ! !   


Portfolio

Beschikbare albums :

Er zijn 13 foto's in het portfolioalbum "Slangen fotoshoot" van Andre Vrieswijk. U kan er nu 13 zien mits volledige toegang. (Uitleg : zie FAQ)
De recentst toegevoegde foto's staan bovenaan. Voor de foto's van de samenwerkingsprojecten, klik het samenwerkingsiccontje hier rechts.
Door de muis over foto te bewegen kan je eventueel toegevoegde informatie lezen.
Klik op een foto om deze te vergroten! Gebruik daarna de pijltjestoetsen om verder te bladeren. ESC-toets of naast de foto klikken is stoppen.
Uit het portfolio mag niks gekopieerd worden zonder onderlinge overeenkomst.

samenwerking
0
#1   Bestandsdatum : 07-08-2018
#2   Bestandsdatum : 07-08-2018
#3   Bestandsdatum : 07-08-2018
#4   Bestandsdatum : 07-08-2018
#5   Bestandsdatum : 07-08-2018
#6   Bestandsdatum : 07-08-2018
#7   Bestandsdatum : 07-08-2018
#8   Bestandsdatum : 07-08-2018
#9   Bestandsdatum : 07-08-2018
#10   Bestandsdatum : 07-08-2018
#11   Bestandsdatum : 07-08-2018
#12   Bestandsdatum : 07-08-2018
#13   Bestandsdatum : 07-08-2018