MyModel Network

In de aandacht

Deze behoort tot de top 50 van meest bekeken foto's uit de laatste 24 uur.
van Jaap Van Egmond
Mooi!      (1 stemmen)

fotograaf : Jaap Van Egmond
Fotocommentaar : Annika
MyModel - portfolio\'s van fotomodellen, fotografen en andere artiesten.

Nieuwsberichten

Alle nieuwsberichten.

Nieuw : zoekfilter

Gepubliceerd op 23 november 2016

We hebben in allerijl een zoekfilter ontworpen omdat we van velen input kregen dat er grote vraag naar is.

We hadden al voorzichtig aangekondigd dat we een zoekformulier zouden ontwikkelen tegen 31 december 2016 maar, voilà, hier is al een zoekfilter versie 1.0.  Misschien nog niet perfect werkend maar alvast nuttig.

je gaat eerst naar het algemeen overzicht van modellen of het overzicht van fotografen die standaard in afdalende volgorde staan van profielscore.  Je kan daar nu in de balk er boven op gaan filteren.

Misschien toch een woordje uitleg.

- Begin altijd eerst met je provincie te kiezen want daar reageert de filter onmiddellijk op bij verandering.  Voor de meesten onder ons is die filter waarschijnlijk al voldoende.  Na het aanduiden van de provincie wordt de lijst van te kiezen steden automatisch al korten en beperkt de opsomming zich tot de ingegeven steden van de gebruikers.

 - Wil je verder filteren, kies dan om het even welk ander veld.  Bij de steden vind je de zelf ingevulde input van de gebruikers.  Zijn er gekke namen bij of bij de verkeerde provincie geklasseerd ?  Wijs er dan de desbetreffende gebruiker op dat zijn informatie niet netjes ingevuld is.

- Je kan ook specifiek zoeken op een deel van iemands naam : bv. als je een naam zoekt en je weet niet meer of het nu Caroline, Carolien of Karolien is, zoek dan eenvoudig weg op "arol" (de gemeenschappelijke letters) en je vind je persoon wel.  Het maakt ook niet uit of je kleine of hoofdletters schrijft.

- De interessegebieden spreken voor zich.  Standaard wordt naar leden gezocht die voor één van al die gebieden interesse hebben.  Wil je precies zoeken naar leden die zeker voor Lingerie te vinden zijn, neem dan die optie en laat alle andere mogelijkheden weg.

Met uitzondering van de direct schakelen bij keuze van Provincie, moet je wel nog op "Filteren" klikken om de andere condities te laten meetellen.