MyModel Network
Recentste portfolio update
fotograaf jvr_artisticjvr_artistic

Nog meer recente portfolio's
uit een totaal van 768 publieke portfolio's :
fotograaf Roel LemstraRoel Lemstra
fotograaf Ultramarine2022Ultramarine2022
fotograaf Tom_LHoyesTom_LHoyes
fotograaf Jaap Van EgmondJaap Van Egmond
fotograaf Follong-FotografieFollong-Fotografie
model ShantiShanti
fotograaf Lieven LensLieven Lens
model Lady Elisa VLady Elisa V
model Luka OsteLuka Oste
MyModel - portfolio\'s van fotomodellen, fotografen en andere artiesten.

Nieuwsberichten

Alle nieuwsberichten.

Alternatieve portfoliopagina

Gepubliceerd op 11 december 2016

We hadden het al tussendoor laten weten dat we dit gingen beschikbaar maken maar we hebben nu pas een flinke stap vooruitgezet zodat dit bruikbaar is door alle leden.

Presenteerbare portfoliopagina's

Via de website kom je op profielpagina's in de vorm van http://mymodel.website/index.php?p=38&id=9999 waarbij 9999 je lidnummer voorstelt.  Het nadeel hierbij is dat wanneer je gauw je portfolio wil doorsturen naar iemand, dat je op zoek moest gaan naar de juiste pagina.

De alternatieve presenteermethode is via http://mymodel.website/portfolio/naam waarbij naam een zelfgekozen unieke naam is die je gemakkelijk kan onthouden.  Deze naam kan je bij je profielinstellingen kiezen.  Heb je nog geen unieke naam gekozen dan staat daar een voorlopige cijfercode.

Je zal ook zien dat op de nieuwe pagina de presentatie meer schermgevuld is en dat de structuur van de website volledig weg is om zo op een neutraal mogelijke manier iemands portfolio te presenteren.  De foto's komen zo sneller in beeld.

Privacy settings zijn van toepassing voor niet-leden.  Als je foto's werden beschermd tegen niet-leden, dan zijn ook niet op de nieuwe portfoliopagina zichtbaar. In een volgende fase zullen we het mogelijk maken om toegangscodes te genereren die beperkt zijn in tijd.  Zo zal je een niet-lid tijdelijk je volledige profiel kunnen laten zien.  Die tijdsbepaling zal ook jij kunnen bepalen : bv. 1 uur lang, 1 dag lang, of 1 week lang. Er zal dan ook bijgehouden worden hoeveel keer de portfoliopagina werd vertoond met die code.

Er zal nog een beetje gesleuteld worden aan de portfoliopagina's.  Commentaren zijn welkom op vragen@mymodel.nl .