MyModel Network
Gesponsord profiel
MyModel - Emelie Las - cover model
Cover model : Emelie Las

In de aandacht

Geverifieerd lid dat vandaag online was
model Count vlAD
model
Count vlAD
MyModel - portfolio\'s van fotomodellen, fotografen en andere artiesten.

Nieuwsberichten

Alle nieuwsberichten.

Zeker lezen : automatische verwijdering van berichten

Gepubliceerd op 22 december 2016

MyModel gaat effectief vanaf 1 januari 2017 voor iedereen oude berichten opruimen.  

Het betreft berichten van minimaal 6 maand oud.  Geverifieerde leden kunnen als ze dat willen instellen dat ze die nog 18 maanden willen bijhouden.

Wie al een tijdje als lid op de site actief is zal merken dat de contactenlijst blijft aangroeien omdat er berichten van blijven bestaan.  Dit kan onoverzichtelijk worden.  

Uitgaande van de veronderstelling dat onze site vooral voor initieel contact dient en dat er wellicht E-mail adressen uitgewisseld worden om praktische reden, is het weinig zinvol om de dialogen op MyModel eeuwig te bewaren.  Het wordt dan ook te onoverzichtelijk.

Daarom zullen er vanaf 1 januari 2017 oude berichten gewist worden.  Wanneer dit tot gevolg heeft dat er geen enkel bericht meer staat onder je betreffende contactpersoon dan zal ook die contactpersoon verdwijnen onder je contactenlijst.  Zo hou je enkel nog een overzicht van je contacten uit het laatste half jaar.

Mocht je nog informatie willen bijhouden dat meer dan 6 maand oud is, kopieer dat dan uit je tekst want binnenkort is het weg.