Gebruikersnaam :

Wachtwoord :
Wachtwoord vergeten?      Account aanmaken

In de aandacht

Deze foto werd minder dan 7 dagen geleden online gezet
van Hobbyfotograaf  Sven Verboven

Uit de top 20 gesponsorde profielen :

fotograaf


33553 sponsorpunten

fotograaf Stefan Fotografeert uit Assen
 
model


33638 sponsorpunten

model Lynn Toussaint uit Brugge
 
model


18380 sponsorpunten

model Angelique uit Den Haag
 
model


17060 sponsorpunten

model Leoni Goudkuil uit Bodegraven
 
model


55090 sponsorpunten

model Nina uit Tilburg
 
fotograaf


276922 sponsorpunten

fotograaf Hobbyfotograaf  Sven Verboven uit Herentals
 
fotograaf


61831 sponsorpunten

fotograaf Danny Peulders uit Kortrijk
 
model


19823 sponsorpunten

model Vera uit Hofstade Zemst
 
model


19594 sponsorpunten

model Jelena Melody uit De Lier
 
fotograaf


21692 sponsorpunten

fotograaf Jan Groot uit HOORN NH
 

Nieuwsberichten

Alle nieuwsberichten.

Samenwerking MyModel & We Love Misses

Gepubliceerd op 9 januari 2017

We Love MissesMyModel werkt voortaan samen met We Love Misses (WLM), een organisatie die misskandidates/-winnaars & modellen uit de gehele Benelux in de kijker zet voor promotie. WLM bestaat al vele jaren en is de organisatie bij uitstek die modellen een verdere populariteitsboost kan geven. WLM trekt veel aandacht van journalisten, uitgevers, organisatoren van modellenevenementen en natuurlijk veel professionele fotografen.
 
Vanaf februari 2017 heeft MyModel zijn eigen rubriek op WLM waarop wij tweewekelijks 1 model (M/V) van onze site zullen publiceren met beknopte voorstelling en een link naar diens profiel op MyModel. Wil je mee in aanmerking komen voor publicatie, vink dan je deelnameoptie aan bij je profielinstellingen. Uit alle belangstellenden kiest MyModel tweewekelijks 1 profiel. Je kan maar 1 maal gepubliceerd worden op 1 jaar tijd. Ben je niet geselecteerd dan kan je wel in aanmerking komen voor de volgende selectieperiode. Bij publicatie van jouw modelgegevens zal ook je profielfoto in aanmerking komen, tenzij je zelf een andere foto verkiest. Wanneer je geselecteerd bent word je enkele dagen voor publicatie gecontacteerd via E-mail.
 
Dit is de ideale gelegenheid om je naam als (beginnend) model echt te doen klinken in de mediawereld.  Wees klaar voor het succes.
 
Voor publicatie op WLM dien je ook een kopij van je identiteitskaart te bezorgen via E-mail aan info@mymodel.nl.  De verdere voorwaarden zijn eenvoudig : je moet een actief modellenprofiel hebben op MyModel met minstens 4 zichtbare foto's in je online portfolio en via onze website in je profiel intekenen voor kandidatuur.  MyModel kiest uit de kandidaten en zal met medegoedkeuring van WLM die laten publiceren op de WLM website met korte voorstelling, foto en link naar je profiel op MyModel.
 
 
Wij hopen op enthousiaste kandidaten (M/V) uit onze talloze talenten van onze site.