MyModel Network

In de aandacht

Dit geverifieerd lid heeft een snelle reactiescore. Houden zo !
fotograaf Foto Bybert
fotograaf
Foto Bybert
MyModel - portfolio\'s van fotomodellen, fotografen en andere artiesten.

Nieuwsberichten

Alle nieuwsberichten.

Verdien profielpunten door bezoekers te brengen

Gepubliceerd op 24 april 2017

Ieder lid heeft een profielscore die een zekere weerspiegeling is van de activiteit over de gehele periode sinds een profiel actief is.  Meestal hebben oudere profielen dan ook een hogere score maar wie meer dan 3 maand afwezig blijft krijgt een steeds sneller dalende score.  We gaven de uitleg op onze FAQ-pagina.

Uiteraard waarderen we ook dat leden hun profielpagina elders op het internet promoten.  Dit mag ook als een vorm van activiteit beschouwd worden.  Vanaf vandaag geven we daar punten voor, nl. 1 punt per unieke bezoeker per dag.  Als er dus 20 verschillende mensen een bezoekje rechtstreeks aan je profiel komen brengen vanaf een link elders op het internet dan telt dit dus voor 20 punten die 's nachts verrekend worden.  Het aantal punten dat je in de loop van de huidige dag al hebt verzameld en 's nachts zullen bijgerekend worden bij je totale profielscore, vind je op de pagina "Mijn verwijzingen" via je Dashboard.

Deze puntentelling is eerlijker en feilloos en vervangt het vorige systeem waarbij enkel de links zelf werd getest en met punten gewaardeerd.  Dit is een eerlijker systeem want iemand die 100 bezoekers brengt naar de site via bv. 1 link krijgt nu meer punten dan iemand die 10 doorverwijzingen plaatste en misschien maar 1 bezoeker bracht.

Een profielscore opbouwen is belangrijk om te verhinderen dat je automatisch inactief wordt gezet bij lange afwezigheid. Zie eveneens de uitleg op onze FAQ-pagina hierover.

Je hebt dus nu een extra goede reden om andere mensen van buitenaf naar je portfolio te laten kijken.  Profiteer er van en promoot je eigen MyModel profiel op het internet. Je profielscore zal zienbaar stijgen.