MyModel Network
Gesponsord profiel
MyModel - Emelie Las - cover model
Cover model : Emelie Las

In de aandacht

Geverifieerd lid dat vandaag online was
fotograaf Roel Lemstra
fotograaf
Roel Lemstra
MyModel - portfolio\'s van fotomodellen, fotografen en andere artiesten.

Nieuwsberichten

Alle nieuwsberichten.

Tip voor het aanmaken van een samenwerkingsalbum

Gepubliceerd op 29 april 2017

We vonden het even nodig om de volgende tip te vertellen over het aanmaken van samenwerkingsalbums.  We zetten dit zo spoedig mogelijk ook op onze FAQ-pagina.  De procedure lijkt wat omslachtig omdat we beperkt zijn door de opmaak van het script.  We zullen trachten die in de toekomst te vereenvoudigen.
 
Men kan 2 soorten albums aanmaken.  Betalende leden kunnen manuele albums aanmaken die een blauw label krijgen. De samenwerkingsalbums hebben een groen label en kunnen door iedereen aangemaakt worden.  Een samenwerkingsalbum heeft altijd een link met een ander lid op de site.
 
Hoe een samenwerkingsalbum aanmaken ?
 
Een samenwerking wordt automatisch aangemaakt wanneer je een model/fotograaf die al lid is toevoegt aan foto's van je Basisalbum.  
 
Dit doe je als volgt.  Je gaat naar je menupunt Foto's en je typt een deel van de naam van je samenwerkend model in. In mijn fictief voorbeeld wil ik een zekere Sabine aanduiden.  Je typt dan enkele letters en dan verschijnt er een keuze.  Hoe meer je de naam vervolledigt bij het typen, hoe preciezer de keuze zal zijn.  Van zodra je de gewenste medewerker ziet verschijnen in het lijstje er onder dan duidt je die naam aan door de selectie aan te stippen.  Op de Chrome browser is dat een bolletje, maar het zou een vierkantje kunnen zijn in een andere browser.  Vervolgens klik je op de zwarte knop "Selecteer.....en maak album aan".  
 
Hoe een samerwerker aanduiden ?
 
Vervolgens duid je alle foto's aan waar deze persoon aan heeft samengewerkt.  En dan klik je op "Fotoïnstellingen bevestigen".
 
Elk type lid kan zelf samenwerkingen aanduiden. Diegene die aangeduid werd, kan in zijn/haar menupuntje "Samenwerkingen" eventueel ontkennen dat die samenwerking heeft plaatsgevonden, of gewoonweg verhinderen dat die samenwerking zichtbaar wordt gemaakt op de site.  Dus diegene die aangeduid werd kan die samenwerking aanvaarden of onzichtbaar maken voor anderen.  Standaard bij geen antwoord = aanvaarden.