MyModel Network
Gesponsord profiel
MyModel - Emelie Las - cover model
Cover model : Emelie Las

In de aandacht

Dit is een video clip van een van onze geverifieerde leden

modelNick Lucas




Speel de video af en klik dan meteen op het symbool om de clip op volledig scherm te zien.

MyModel - portfolio\'s van fotomodellen, fotografen en andere artiesten.

Nieuwsberichten

Alle nieuwsberichten.

Uitbreiding profielinformatie voor alle artiesten

Gepubliceerd op 12 augustus 2017

Voor velen is dit geen nieuws meer aangezien ze de nieuwsbrief onlangs kregen.  Voor wie MyModel nu pas bezoekt of niet ingeschreven is herhalen wij nog even deze nieuwe mijlpaal en aankondiging van verdere uitbreidingen.

MyModel staat in de startblokken voor uitbreidingen

Controleer uw online gegevens

Het eerste waar wij onmiddellijk attentie op willen vestigen is dat iedereen nu zijn/haar gegevens online moet controleren of ze overeenstemmen met de realiteit. Na een uitbreiding met een reeks nieuwe informatievelden staan er een aantal op standaardwaarden en anderen zijn opgesplitst. Het is belangrijk dat u die velden controleert zodat bezoekers een zo precies mogelijk beeld krijgen op gewenste opdrachten en zodat je geen overbodige vragen zou krijgen.

Nieuwe velden

Een reeks nieuwe profielonafhankelijke velden zijn aanwezig. Nl. de volgende :

  • Talen : Hierin kan u te kennen geven in welke talen u kan aangesproken worden. Tijdens de conversie naar de nieuwe databasestructuur is dat voor iedereen standaard op Nederlands gezet.
  • Professionele status : amateur of professional.
  • Niveau : beginner - ervaren - gevorderd
  • Aantal jaren ervaring in het vak

Voor modellen zijn volgende velden nieuw of aangepast.

  • Lichaamsbouw
  • Kapsel, Haarlengte en Haarkleur. Dit vervangt het vorige veld Haar waarin alles dooreen werd gezet. De aanpassing was nodig om er later gemakkelijk op te kunnen zoeken.
  • Ogen : voortaan moet je hier een keuze maken uit een aantal vaste, aangeboden waarden.

Voor modellen en fotografen zijn nieuwe types shoots toegevoegd en de werkwijze wordt nu per type opdracht ingesteld met de mogelijke waarden "Nee" (= ik doe het niet), "TFP/TFCD", "Tegen betaling" en "Onderhandelbaar" (hangt af van de situatie).

Nieuw is wel dat je bij sommige opdrachten kan aanvullen in het speciaal veld N1 of deze opdrachtvoorkeur zichtbaar mag zijn voor iedereen of enkel voor wie je al eens samen hebt gewerkt. Bv. een model kan een "Topless" opdracht aanvaarden maar enkel met iemand met wie ze al eens samen heeft gewerkt en niet met iedereen.

Wij raden iedereen aan om onmiddellijk zijn/haar gegevens na te kijken voor zover dit nog niet gebeurd is. Met het oog op het grote zoekformulier waarop de details zullen gevonden kunnen worden. Wie zo volledig mogelijk is in het aanvullen van zijn/haar profiel zal daar uiteindelijke de vruchten van plukken.

 

Geplande uitbreidingen voor andere artiesten

Een van de volgende stappen is het fors uitbreiden van nuttige professionele informatie van de andere artiesten (visagisten, retouchers, acteurs, ....) om hun professionele kunnen te benadrukken. Het zou natuurlijk extra motiveren als er meer van deze profielen aanwezig zijn. Dus als u iemand uit uw kennissenkring kent die onder een van die nieuwe types leden geklasseerd kan worden dan waarderen wij dat u deze persoon uitnodigt. Profielen van deze types die tot en met 31 augustus 2017 inschrijven met de promocode AUG17PROMO maken kans op een gratis communicatieabonnement of op z'n minst een korting.

Nog deze maand zal ook een methode voorzien worden waarbij meerdere profielpagina's kunnen beheerd worden met één login. Zoals een visagist die ook fotograaf kan zijn.