MyModel Network

In de aandacht

Geverifieerd lid dat vandaag online was
fotograaf Reinier Van De Pol
fotograaf
Reinier Van De Pol
MyModel - portfolio\'s van fotomodellen, fotografen en andere artiesten.

Nieuwsberichten

Alle nieuwsberichten.

Een aantal praktische herzieningen

Gepubliceerd op 18 augustus 2017

We hebben een aantal functionaliteiten aangepast.

Profielactiveringsprocedure

Voor modellen was die de laatste 2 weken ietsje te veeleisend ingesteld doordat er heel wat nieuwe informatie in te vullen was.  Onvolledigheid verhinderde de uiteindelijke informatie waarmee een profiel zichtbaar kon worden.  Voor modellen hebben wij dit nu heel soepel ingesteld.  Na bevestiging van hun inschrijving hoeven ze voorlopig enkel een profielfoto en 4 portfoliofoto's aan te vullen in hun profiel alvorens ze zichzelf zichtbaar voor anderen kunnen zetten.  De overige informatie kunnen ze dan achteraf op hun gemak invullen.  Uiteraard belonen wij modellen en andere profielen die zo compleet mogelijk informatie invullen.  Die beloning zal binnenkort wel duidelijk worden.

Vernieuwde en versnelde berekening van reactiescores

Hier is al veel aan gesleuteld geweest om een zo realistische mogelijke weergave te realiseren.  Tegenwoordig worden de scores herberekend binnen het uur na je laatste aanmelding op de site zodat deze score direct representatief is.  We hechten ook meer belang aan het antwoorden aan zoveel mogelijk mensen boven de reactiesnelheid.  Zo hebben wij onze sortering ook aangepast in de zoekfilter opties.

Meer belonende profielscore

Dagelijks wordt ieders profielscore herberekend.  Wie recent actief was ziet altijd een toename in profielscore.  Wie meer dan 3 maand niks meer op de site deed krijgt een steeds sneller dalende score.  De volgende elementen kunnen je profielscore doen toenemen.

Deze acties hebben onmiddellijk effect : 

  • Versturen of beantwoorden van berichten
  • Uploaden van foto's
  • Een advertentie plaatsen

Deze acties worden eenmaal 's nachts toegekend.  De lijst is echter niet compleet want je wordt voor veel acties beloond :

  • Voor de plaatsing van omschrijvingen bij foto's.
  • Het instellen van samenwerkingen.
  • Je frequentie van online aanwezigheid.
  • Je percentage van beantwoorde berichten.
  • Je reactiesnelheid op berichten.

De online aanwezigheid heeft een sterkere bepalingsfactor, daarna het percentage van beantwoorde berichten en vervolgens weegt de reactiesnelheid het zwaarst door.  Maar als één van deze 3 elementen laag is, scoor je in het geheel niet hoog.

Zeer actieve profielen zullen hun code dagelijks sneller zien stijgen dan vroeger.

De eenmalige instelling van de Veilige Zoek Modus (VZM)

Deze optie moest vroeger voor elke filter opdracht aangeduid worden.  Nu kan je dat eenmalig in je privacy instellingen meegeven zodat het automatisch voor elke zoekopdracht actief is.  De VZM of ook SFW ("Safe For Work") optie genoemd zorgt er voor dat je geen beelden ziet die minderjarigen of anonieme bezoekers ook niet kunnen zien.  Dit gaat dan om 18+ beelden of beelden die om andere reden niet aan anonieme of minderjarige bezoekers mogen getoond worden.  Uiteraard  als iemand zijn/haar bescherming van zijn foto's niet goed heeft ingesteld dan kan het nog wel gebeuren dat er enkele foto's tussenzitten die niet bedoeld waren getoond te worden aan iedereen.

Overtredingen op het al dan niet publiceren van naaktfoto's zonder bescherming wordt strenger aangepakt.  Wie meermaals in overtreding was kan nu een vastgelegde bescherming opgelegd krijgen die zonder tussenkomst van de website beheerder niet meer aangepast kan worden.

Vernieuwde overzichten.

Voortaan kan je op de "Laatste Updates" pagina ook zien wie zijn/haar profiel recent heeft aangepast.  Dit leek ons nuttig om daar de nodige aandacht op te vestigen.  Verder wordt in het groen geaccentueerd wat de meeste recente vernieuwing is in het profiel : nieuwe foto's, nieuwe profielinformatie, of een nieuwe advertentie.

We hebben de optie in de zoekfilter voor de volgorde van "laatste update" voor iedereen toegankelijk gesteld omdat wij die informatie nu efficiënter kunnen ophalen.  Mogelijks leveren de zoekresultaten lichtelijk andere resultaten op dan in het overzicht van de "Laatste Updates" pagina.  Dat heeft o.a. te maken met vertonen van profielen die beschermde foto's hebben.

Je zal ook gemerkt hebben in de laatste week dat wanneer je een profiel uit de zoekresultaten aanklikt dat je niet meer naar een nieuw tabblad wordt gestuurd om het profiel te bekijken.  Vervolgens krijg je bovenaan de profielpagina de mogelijkheid om naar het vorige of volgende profiel uit de zoekresultaten door te klikken zonder het huidige tabblad in de browser te verlaten.