Gebruikersnaam :

Wachtwoord :
Wachtwoord vergeten?      Account aanmaken
In advertenties zoeken van ... ...waarin een of meerdere van volgende zoekwoorden (gescheiden door een komma) voorkomen

In de aandacht

Deze foto werd minder dan 7 dagen geleden online gezet
van Jan MroszAdvertenties

fotograafGeverifieerd lid Gezocht.. ‘muze modellen’ op tfp basis ;)
Picsmadebycarin | Zuid-Holland | 125 keer bekeken

Voor fotoprojecten op korte termijn (denk aan creatieve kriebels maar ook mist of sneeuw) zoek ik ‘muze modellen’.  De bedoeling is dat deze modellen in de buurt van Ridderkerk wonen, zeer ruim ter beschikking zijn (flexibel) en over eigen vervoer beschikken.  Het is een pre als je zelf al over aardig wat fantasy/historisch/victorian gothic/ evil  outfits beschikt. Dan maakt maat niet uit. Maar als je zelf weinig hebt in die stijlen en we dus voor styling uit mijn collectie moeten putten dan zou maat 38 of 46 het beste zijn. Leeftijd maakt mij niets uit.

De bedoeling is dat ik, als ik creatieve kriebels heb of er een zeer bijzondere weersomstandigheid is, je kan benaderen voor een shoot op zeer korte termijn. Natuurlijk geldt dat ook omgekeerd ;)

Mijn portfolio vind je hier (rechts soort van etalage, links op soort in mapjes) https://picsmadebycarin.deviantart.com/gallery

Aanmeldingen graag per persoonlijk berichtje met beschikbaarheid, wat je zelf aan styling hebt, maat etc. en wat je verder nog kwijt wilt ;) of via picsmadebycarin@mail.com (dan wel ook graag een linkje naar je portfolio)

Je kan alleen reacties bekijken als je ingelogd bent.