In advertenties zoeken van ... ...waarin een of meerdere van volgende zoekwoorden (gescheiden door een komma) voorkomen

In de aandacht

Deze foto kreeg vandaag een 'Vind-ik-mooi' klik

Auteur : Myphotospace
Fotocommentaar : Freestyle shoot in a natural environment
Bekijk onze nieuw gelanceerde nieuws blog met ledennieuws : MyModel News Network

Advertenties


moderatorGeverifieerd lid Binnenkort aanpassing beleid voor communicatie
Alain | Oost-Vlaanderen | 928 keer bekeken. Geplaatst op 15-11-2020.

Geachte leden,

Vanaf heden wordt in onze database naast de leesstatus ook een antwoordstatus bijgehouden.  Dit zal ons wellicht ook toelaten om een verbeterde scoreberekening te maken op reactietijden en antwoordkwaliteit.

Maar de aanpassing is alvast gebeurd met vooruitzicht om het communicatiebeleid aan te passen.  Als er geen gemotiveerd bezwaar is zal de volgende nieuwe regel worden toegepast.

 • Indien er langdurig onbeantwoorde dialogen (gelezen of ongelezen) aanwezig zijn zal communicatie met de onbeantwoorde afzender verplicht worden vooraleer men andere nieuwe berichten kan lezen.
  • Een "langdurig onbeantwoorde dialoog" is een dialoog die de afzender minstens 7 dagen geleden had gestuurd, die je wel gelezen hebt maar waar je nog niet op gereageerd hebt.  Echter indien je in de afgelopen 21 dagen voorafgaand op deze dialoog wel een gesprek had met de afzender over eender welk onderwerp dan vervalt de status van verplicht antwoorden op het onbeantwoorde bericht.
  • Wanneer de afzender opnieuw een bericht aan je stuurt dan telt enkel de langdurigheid van het recentste bericht en heb je weer opnieuw de kans te antwoorden binnen 7 dagen alvorens het recht afgenomen naar het overzicht te gaan van andere berichten op de Gesprekken pagina.
  • De antwoorden via de keuzeknoppen "Ik antwoord later.", "Misschien later." of "GEEN interesse" zijn eveneens geldige antwoorden.
  • Wanneer je de afzender blokkeert, vervalt de antwoordplicht.  De afzender wordt dan wel geïnformeerd dat hij/zij geblokkeerd werd door jou.
 • Indien het bericht van de afzender meer dan 30 dagen onbeantwoord bleef dan zijn de sancties als volgt :
  • Je verliest 500 profielpunten per persoon die je niet hebt beantwoord binnen 30 dagen.  Op dat moment wordt de afzender ook op de hoogte gebracht van deze uitvoering en wordt zijn/haar bericht geneutraliseerd als zijnde geen verdere invloed meer te hebben op verdere sancties.  Let op !  De afzender kan wel opnieuw een dialoog sturen waarbij het verhaal opnieuw begint.
  • Indien je de onbeantwoorde afzender nog nooit eerder in het afgelopen jaar hebt beantwoord dan verdubbelen de strafpunten naar 1000.
  • Je kan niet minder dan 0 profielpunten overhouden maar je reactiescore en antwoordkwaliteit zullen verlagen.
 • De antwoorden worden gemeten op de privédialogen op MyModel en er wordt geen rekening gehouden met eventuele conversaties buitenom de website.  Elke dialoog binnen MyModel moet dus een vervolg hebben.
 • Ook voor profielen die gedurende lange tijd niet online komen op MyModel gelden dezelfde sancties want elk lid krijgt een notificatie van een toegekomen dialoog binnen 24 uur.  Abonnees krijgen zelfs onmiddellijk het volledige bericht te lezen via E-mail.  Wie expliciet verkozen heeft om geen notificaties te ontvangen kiest er impliciet voor om zelf regelmatig online te komen om berichten te controleren.
 • Er kan een algemene sanctie van MyModel komen voor profielen die opvallend geen moeite doen om andere leden te beantwoorden.  Hoewel dit zelden gebeurt kan MyModel beslissen het profiel te verwijderen met als argument dat het profiel storend is en dat het profiel niet voldoet aan kwaliteitseisen op de website.

Je kan alleen reacties bekijken als je ingelogd bent.