Advertentie - Spuiten en slikken Belgïe - Model gezocht voor interview

Statistieken

- 100.334 foto's en video's van ACTIEVE leden
- 0 nieuwe foto's geüpload VANDAAG
- 658 leden online actief in de voorbije 90 dagen
- Reeds 1.579 geverifieerde leden
- 1.640 bevestigde onderlinge samenwerkingen
- 8 geregistreerde ledenactiviteiten VANDAAG

In de aandacht

Dit geverifieerd lid heeft 100% van de ontvangen privéberichten beantwoord. Een lid waarop wij fier mogen zijn.
fotograaf Dirk Colaert
fotograaf
Dirk Colaert
MyModel - portfolio\'s van fotomodellen, fotografen en andere artiesten.
In advertenties zoeken van ... ...waarin een of meerdere van volgende zoekwoorden (gescheiden door een komma) voorkomen

Oproepjes


fotograafGeverifieerd lid Spuiten en slikken Belgïe - Model gezocht voor interview
D-Fotografie | West-Vlaanderen | 98 keer bekeken. Geplaatst op 23-01-2023.

Beste,

 

Er komt een nieuw programma (wordt een soort youtube podcast) die aanleunt bij het spuiten en slikken programma in Nederland.

Hoe het programma zal werken: Het gaat over tal van "fetish" onderwerpen. Daarbij worden mensen geïnterviewd over hun ervaringen. Dit gaat bijvoorbeeld over de eerste kus, gekke plaatsen, de eerste keer, dingen die geprobeerd zijn in een relatie, verwachtingen... maar er wordt ook iets dieper ingegaan op bepaalde veel voorkomende fetishes zoals kietelen, voeten, bondage, spanking... Het is dus de bedoeling dat de persoon in kwestie heel open hierover wil praten. Dit dus op camera. 

Heel graag wordt ook een soort van "test" gedaan. Zoals in spuiten en slikken ze bepaalde dingen proberen. Dit is uiteraard niet verplicht! En is zeker niet intiem of naakt of dergelijke. Maar er kan bv simpelweg even aan de voeten gekieteld worden. (Dit is vrijblijvend en 100 procent bespreekbaar. Niks moet uiteraard.)

De bedoeling van het programma is om vooral jongeren te sensibiliseren voor alles rond intimiteit. Het bespreekbaar maken van alles wat rond intimiteit hangt, dus ook bv wat een persoon leuk vindt als fetishes.

 

Mocht u interesse hebben om een interview te doen, stuur me gerust een berichtje, dan kan er wat verder op ingegaan worden en alles wordt vooraf besproken.

Ik snap dat het niet volledig op deze site past, maar aangezien het toch over iets gaat wat gefilmd wordt dacht ik het hier maar even te posten. Voor het interview en de camera mag men namelijk niet bang zijn, dus een model is hier wat meer op voorbereid.

 

Alvast bedankt en hopelijk tot snel

Met vriendelijke groeten

Je kan alleen reacties bekijken als je ingelogd bent.