E-mailadres :

Wachtwoord :
Wachtwoord vergeten?      Account aanmaken
MyModel breadcrumb Modellen breadcrumb Portfolio van model Marloes Nomen

Marloes Nomen

3212 keer bekeken
Lid sinds 25 januari 2017
Profielscore: 1152 punten
Moodboards: 0   Samenwerkingen: 0
Talenkennis : Nederlands

Status

Portfolio
Ga naar foto portfolio

Categorie


kandidaat
Fotomodel


    Informatie

NaamMarloes Nomen
Leeftijd
28
Woonplaats
Zuid-Holland
OgenBlauw
Lengte178 cm
Gewicht68 kg
Huidskleurlicht
TattooGeen
PiercingGeen
Schoenmaat40
CupmaatE 70
Borstomtrek70
Taille70
Heupwijdte100

Voorkeuren shoots/opdrachten


Onderhandelbaar
Portret   Lingerie   Badkledij
Fashion   Promotioneel   Glamour
Kunst   


Portfolio van Marloes Nomen

Over Marloes Nomen

Hi!

In het dagelijks leven ben ik een uitgesproken persoon met een eigen stijl. Ik hou erg van kleding, muziek en levensstijl in de stijl van de jaren '40 en '50. Zingen en lezen zijn mijn grote hobby's en ik zing dan het liefste jazz. Verder sport ik graag en ben ik vaak buiten te vinden met mijn twee honden. Inmiddels woon ik gelukkig samen met mijn verloofde en sparen we hard om in stijl te gaan trouwen. 


Ervaring

Sinds november 2016 heb ik samengewerkt met fotografen op TFP-basis en dit vind ik ontzettend leuk om te doen. Voor mij staat hierin het creatieve proces met de fotograaf vooraan. Ik ben begonnen met een gezamelijke shoot dag en van daaruit heb ik met een aantal fotografen portfolio werk gedaan. De stijlen waren Vintage/PinUp, Low Key Artistiek Naakt, Bedenkt Naakt en portretfotografie. Binnenkort komt daar ook boudoirfotografie bij en model staan voor een workshop.


Wenslijst

Voorlopig vind ik het erg leuk om op TFP basis te werken met fotografen, maar mijn streven is wel om wat betaald werk te vinden. Voor nu wil ik graag laten zien wat ik voor mooie resultaten heb gemaakt en mijn portfolio verder uitbreiden met verschillende stijlen en fotografen.


Portfolio

Beschikbare albums :

Er zijn 21 foto's in het portfolioalbum "Basisalbum" van Marloes Nomen. U kan er nu 20 zien mits volledige toegang. (Uitleg : zie FAQ)
De recentst toegevoegde foto's staan bovenaan. Voor de foto's van de samenwerkingsprojecten, klik het samenwerkingsiccontje hier rechts.
Door de muis over foto te bewegen kan je eventueel toegevoegde informatie lezen.
Klik op een foto om deze te vergroten! Gebruik daarna de pijltjestoetsen om verder te bladeren. ESC-toets of naast de foto klikken is stoppen.
Uit het portfolio mag niks gekopieerd worden zonder onderlinge overeenkomst.

samenwerking
0

Deze persoon heeft er echter voor gekozen om foto's te beschermen.

Om meer te zien moet je aangemeld zijn en moet je VZM (Veilige Zoek Modus) uitgeschakeld zijn : zie Privacy instellingen.