Shanti      publieke portfoliopagina

Categorie


Fotomodel
Niveau
niveau graad 3
Ervaring


5

jaar

Wil u meer vernemen over de inzetbaarheid van Shanti ?
Schrijf dan in als scout of organisatie via het MyModel inschrijfformulier
Ga naar foto portfolio

    Informatie

NaamShanti
Leeftijd
39
WoonplaatsIbiza, Santa Eularia
ander gebied
Lichaamsbouwnormaal - fit
Ogendonkerbruin
Haarkleurgemengd bruin
Haarlengtezeer lang haar
Kapselgeverfd
Lengte175 cm
Gewicht63 kg
Huidskleurlicht getint
TattooGeen
PiercingGeen
Confectiemaat38
Schoenmaat39
CupmaatD 75
Borstomtrek100
Taille70
Heupwijdte105

Voorkeuren opdrachten/specialiteiten

lingeriemodelbikinimodel
fashion modelpromotiemodel
glamour modelboudoir
catwalk modelactrice
toplessbedekt naaktmodel
artistiek naaktmodelfunctioneel naaktmodel
pin-up modelerotische actrice
fitness modelhaar / make-up
lifestylecosplay

Het beeldmateriaal resulterend uit nieuwe samenwerkingen mag gebruikt worden voor publicatie voor portfolio. Dit kan afwijken bij onderlinge overeenkomst.
Ik vraag een reisvergoeding voor verplaatsingen.
Ik kan/wil mij verplaatsen tot maximaal 9995 km.
Ik verplaats me met volgende vervoermiddelen :     auto

Bij dit profiel horen nog externe referenties die alleen zichtbaar zijn voor abonnees.

Portfolio van Shanti

Over Shanti

Heerlijk vind ik het, om te bewegen in een expressieve rol of mezelf juist authentiek en kwetsbaar open te stellen, bij het poseren. Ik poseer graag met een vleugje vrouwelijke sensuele mystiek en ben heel vertrouwd en natuurlijk met het poseren tot artistiek naakt. Wat ik mee breng is lichaamsbewustzijn, sprankelende levenservaring en een passie voor dans en martial arts. 

Sinds twee jaar ben ik verhuisd naar het magische zonnige Spaanse eiland Ibiza. Het is een heerlijke plek van waar uit ik prive 1 op 1 shoottrips organiseer voor fotografen. 'Golden hour' op de rotsen met de windx door mijn lange haren... Wetlook in de branding... Mijn sensuele vormen artnude op laten gaan in het landschap en de elementen van de prachtige natuur in Ibiza. Je kunt een weekend of midweek boeken waarin je dagelijks 1 op 1 tot artnude met mij shoot op de mooiste plekjes van Ibiza. 

Je hoeft alleen je fotografie materiaal mee te nemen en je ticket te boeken. Voor de rest wordt alles voor je verzorgd. Je verblijft in een kleine villa met grote patio midden in de natuur en met zicht op zee. Een 1 persoonsslaapkamer met prive badkamer en raam met uitzicht op zee. Alle transfers zijn inbegrepen en alle maaltijden worden verzorgd door een privechef.


Ik reis voor mijn poseerwerk door Europa, wat ik met volle warmte en passie doe. Regelmatig kom ik natuurlijk terug naar Nederland om te poseren voor vertrouwde fotografen. Ik sta altijd open voor leuke nieuwe inspirerende samenwerkingen en creatieve artistieke ideeen. 

  

 


Ervaring

Ik heb 5 tot 10 jaar jaar ervaring in het poseren van portretten tot artistiek naakt op binnen- en buitenlocaties. Ik voel me heel vertrouwd en van nature comfortabel voor de camera voor zowel professionele als amateurfotografen. Ik heb ervaring in het poseren bij workshops en kan mijn focus makkelijk bewaren, ondanks de aanwezigheid van meerdere mensen of andere omgevingsfactoren. Ik heb een geduldige en betrouwbare instelling in het modellenwerk. Een heldere en duidelijke communicatie is voor mij vanzelfsprekend. Met een tikkie perfectionisme streef ik met vrolijkheid altijd naar het beste resultaat.  

 


Wenslijst

Ik sta altijd open voor leuke uitdagende en creatieve ideeen met fijne mensen. Met sommige fotografen werk ik al jaren regelmatig samen.

Genieten is het extra voor mij, als ik vrij en naakt buiten in de natuur poseer of zelfs dansend als een zelfbewuste sensuele godin. ;)

Ik poseer met een natuurlijke vertrouwdheid tot artistiek naakt, waarbij ik graag werk met mijn eigen contract. Foto’s mogen gebruikt worden op eigen website, voor portfolio en social media. Commercieel gebruik alleen met voorafgaand overleg en afstemming met mij.

Ik kijk uit naar naar nieuwe creatieve inspirerende ideeen en samenwerkingen. Voel je vrij om me te contacteren, ik zal niet bijten.

 

 


Portfolio

Legenda van de albumkleuren :
  
= Basisalbum (ongesorteerd)    
  
= Samenwerkingsalbum met ander lid    
  
= Themaproject met ander lid    
  
= Demo eigen specialiteit 
  
= Vrij onderwerp modelfotografie

Beschikbare albums van Shanti :

Er zijn 23 foto's in het portfolioalbum "Basisalbum" van Shanti. U kan er nu 20 zien mits volledige toegang. meer uitleg
Indien de foto's plots verdwijnen, kan je dit oplossen door de pagina te herladen of een efficiƫntere webbrowser zoals Google Chrome te gebruiken.

Deze foto's werden nog niet geplaatst in een specifiek (samenwerkings-/project-)album.

samenwerking
4
#1     Fotodatum : 06-09-2019
#2   Bestandsdatum : 15-12-2019
#3   Bestandsdatum : 15-12-2019
#4   Bestandsdatum : 15-12-2019
#5   Bestandsdatum : 04-08-2019
#6   Bestandsdatum : 15-05-2019
#7   Bestandsdatum : 09-01-2019
#8   Bestandsdatum : 09-01-2019
#9   Bestandsdatum : 09-01-2019
#10     Fotodatum : 09-03-2018
#11   Bestandsdatum : 09-01-2019
#12   Bestandsdatum : 09-01-2019
#13   Bestandsdatum : 15-02-2017
#14   Bestandsdatum : 15-02-2017
#15   Bestandsdatum : 15-02-2017