MyModel Network

In de aandacht

Deze locatie is een van de fotolocaties die je kan boeken.
Aekingerzand
Naam : Aekingerzand

Dankwoord

MyModel dankt de volgende modellen, fotografen en andere artiesten voor hun bijdrage aan het succes van onze website.

ZolexX, artiest die opgroeide in de entertainment en filmwereld en tijdens zijn levensloop vele malen aanwezig was op de Belgische TV in verscheidene series (zoals Cordon) en entertainment programma's zoals o.a. Belgium's Got Talent, "Geubels en de Belgen" en "Komen eten" om maar enkele van de velen te noemen. Zijn grootste bezigheid is echter verwant met de entertainment op kermisevenementen en is rondreizend in verscheidene landen. Een van zijn succesvolle hobby's is het produceren van Youtube films en de creatie van soundtracks met electrobeats.
MyModel dankt ZolexX voor zijn vernieuwende ideeën op vlak van reclame voor MyModel Network en ontworp het vernieuwende logo voor MyModel Network zoals hieronder afgebeeld.

Referenties ZolexX :
Zolexx productions
Werk van ZolexX.

Michèle Debouverie, topklasse model, mega social media influencer, finaliste Miss Belgium 2021. Zij is onze cover girl anno 2021. MyModel dankt haar voor de foto's op onze webpagina's en het logo 2021 (lente-editie).

Referenties Michèle Debouverie :
Michèle Debouverie
Model : Michèle Debouverie

Bart Bosmans, fotograaf & photoshopper. MyModel dankt hem voor het ontwerp van het MyModel Network logo 2021 (lente-editie).

Referenties Bart Bosmans :
Fotograaf Bart Bosmans uit Herk-de-Stad

Hoshisai. Superklasse cosplay model. Een trots in België, afkomstig uit het verre Japan. Veelvoudig internationaal en veel gevraagd model. De superlatieven schieten woorden tekort als je haar resultaten ziet op foto. Een foto van Hoshisai is niet zomaar een foto met model Hoshisai : Het is Kunst met een grote K en Hoshisai is zelf de grote artieste. Haar foto's doen jou dromen van een verhaal dat je er in vindt en hoe langer je naar haar foto kijkt hoe meer alternatieve verhalen je ziet. Referenties hoeft ze niet te tonen om jou te overtuigen. Bij het zien van haar foto's volgt de ene waaw na de andere waaw. Een droom van iedere fotograaf om haar voor de lens te mogen hebben want ze is een zeer bijzonder model.
MyModel dankt haar voor haar foto's op de pagina waar MyModel het genre Cosplay toelicht en onze eer om haar portfolio te mogen vertonen.

Het profiel van Hoshisai op MyModel :
Model Hoshisai
Model : Hoshisai

Mandy Glasbergen, veelvoudig klassemodel met internationaal palmares. MyModel dankt haar voor de foto's op onze eigen webpagina's.

Referenties Mandy Glasbergen :
Mandy Glasbergen
Model : Mandy Glasbergen

Robijn Suasso, veelgevraagd freelance model uit Nederland. MyModel dankt haar voor haar illustratie als pin-upmodel.

Referenties Robijn Suasso :
Model Robijn Suasso
Model : Robijn Suasso

Petronella M. M., junior topmodel. Een juweeltje van schoonheid. Ze heeft gewerkt voor modellenbureau's en nam reeds deel aan verschillende miss verkiezingen waar ze telkens de finale haalde en enkele titels won. Ze is momenteel finaliste Miss Benelux Beauty 20/21. MyModel dankt haar voor haar foto's op verscheidene pagina's waar MyModel verschillende modeltypes toelicht. Petronella is zelf een voorbeeld van hoge ambitie op jonge leeftijd en is een symbool voor de kracht en schoonheid van diversiteit in onze snel evoluerende samenleving.

Referenties Petronella M. M. :
Model Petronella Mwasi
Model : Petronella M. M.

Kiara Wautermartens. Kiara is een "petite model" omwille van haar kleinere gestalte van 1m46 maar groots in talenten als model. Deze glamour & promo girl komt verrassend uit de hoek met een veelzijdigheid van shoot onderwerpen en bezit grootse durf en ambitie om dit te tonen in diverse media evenementen. Met haar doorzetting zit ze bij de finalistengroep van de verkiezing Queen Of The Models 2020. Een miss verkiezing waar modelkwaliteiten prioritair zijn in de scores.
MyModel dankt haar voor haar foto's op de pagina waar MyModel het genre petite modellen toelicht.

Referenties van Kiara Wautermartens :
Model Kiara Wautermartens
Model : Kiara Wautermartens
Fotograaf : John Vermeeren

Willeke Bartels. Wie Willeke Bartels zegt, zegt keiharde fitness. De eeuwige schoonheid gecombineerd met stoere looks door een afgetraind lichaam. Zij is een van de ultieme voorbeelden van modellen die veel voor haar lichaam over heeft en dat resulteert zich in mooie foto sets. Zoek je een model waar je een heldhaftig avontuur mee wil uitbeelden waarin de vrouw centraal staat dan kan je Willeke inschakelen.
MyModel dankt haar voor haar foto's op de pagina waar MyModel het genre fitnessmodellen toelicht.

Referenties van Willeke Bartels :
Model Willeke Bartels
Model : Willeke Bartels

MyModel dankt alle leden die al vele jaren trouw en actief gebruikmaken van onze website. Zonder jullie energieke activiteiten op onze website, jullie steun en de collegiale samenwerkingen met andere leden zou onze website nooit het grote topsucces bereikt hebben waar wij al jaren lang trots op verder kunnen bouwen.