MyModel Network

In de aandacht

Dit is een van de leden met samenwerkingen met minstens 5 andere leden.
model Caroline1306
model
Caroline1306
MyModel - portfolio\'s van fotomodellen, fotografen en andere artiesten. Dankwoord aan voorname bijdragers.

Dankwoord

MyModel dankt de volgende modellen, fotografen en andere bijzondere leden voor hun bijdrage aan het succes van onze website.

Lina Valenberghs Boonen, het nieuwe cover model van 2024-2025, is een ware ontdekking van talent. Ze heeft naturelle schoonheid, passie voor modellenwerk en dansen. Dansen doet ze al sinds haar 6e levensjaar. Daarmee is ze een fitte, jonge tiener. Ze studeert voor het beroep van schoonheidsspecialiste. Niet verwonderlijk nam ze met haar talenten in het verleden ook deel aan miss verkiezingen om daar ervaring op te doen. Haar aansluiting bij modellenbureau Mowa Models zorgde voor verdere perfectie van haar natuurlijk talenten. Wanneer Lina wordt ingeschakeld voor fotoshoots dan kan er door haar mooie figuur en looks eigenlijk niks mislopen voor een onvergetelijke, succesvolle fotoshoot. Ze houdt van nieuwe uitdagingen. Ongetwijfeld, succes verzekerd voor al wie haar boekt.
MyModel Network is bijzonder verheugd dit jonge, hoogscorende model op haar startpagina te hebben voor een heel jaar door.

Referenties Lina :

Model Lina Valenberghs Boonen
Model Lina Valenberghs Boonen

Hinse, nr. 1 moderator. Reeds meer dan 5 jaar lang bewaakt hij de goede gang van de website met uitmuntende correctheid. Hij is zelf fotograaf maar MyModel Network kent Hinse vooral van het correcte optreden als iets dreigt mis te gaan : onderscheppen of opmerken van verdachte acties van valse leden die de website willen ontwrichten op allerlei manieren; het nagaan van betrouwbaarheid van bronnen; maakt suggesties voor beveiligingen of succesvolle uitbreidingen op de website. Hij controleert de functionaliteit van de website en rapporteert met alertheid wat misgaat of dreigt mis te gaan. Hij beoordeelt leden als een rechtvaardige rechter, reageert nooit impulsief en overlegt beredeneerd bij moeilijkere kwesties. Hij heeft kennis van GDPR en toont groot respect voor de privacy van onze leden. Hij zet onze website in de aandacht waardoor het succes groeit. Wat moeten we nog meer zeggen ? We kunnen een huis bouwen op hem en zelfs een hele community.

Referenties van Hinse :
moderator Hinse
Moderator Hinse

Robijn Suasso, veelgevraagd freelance model uit Nederland. MyModel dankt haar voor haar illustratie als pin-upmodel.

Referenties Robijn Suasso :
Model Robijn Suasso
Model : Robijn Suasso

Michèle Debouverie, topklasse model, mega social media influencer, finaliste Miss Belgium 2021. Zij was ons cover model anno 2021. MyModel dankt haar voor de foto's op onze webpagina's en het logo 2021 (lente-editie).

Referenties Michèle Debouverie :
Michèle Debouverie
Model : Michèle Debouverie

Bart Bosmans, fotograaf & photoshopper. MyModel dankt hem voor het ontwerp van het MyModel Network logo 2021 (lente-editie).

Referenties Bart Bosmans :
Fotograaf Bart Bosmans uit Herk-de-Stad

Tessy Tess, model uit Sittard, heeft in haar jongere jaren modellenwerk gedaan en heeft die draad were opgepikt in 2021 toen ze meedeed aan een miss verkiezing. Ze is dan weer volop gaan shooten in diverse genres. Ze werd ook opgemerkt door een Nederlands Limburgse designer. Ze is altijd beschikbaar voor nieuwe shoots of wat ze graag doet : modeshows lopen.
MyModel Network dankt model Tessy Tess voor de professionele voorbeeldfoto's die wij in onze online artikels mochten gebruiken.

Referenties Tessy Tess :
Model Tessy Tess
Model : Tessy Tess

Petronella M. M., junior topmodel. Een juweeltje van schoonheid. Ze heeft gewerkt voor modellenbureau's en nam reeds deel aan verschillende miss verkiezingen waar ze telkens de finale haalde of enkele titels won. Ze nam deel aan o.a. Miss Benelux Beauty 20/21. MyModel dankt haar voor haar foto's op verscheidene pagina's waar MyModel verschillende modeltypes toelicht. Petronella is zelf een voorbeeld van hoge ambitie op jonge leeftijd en is een symbool voor de kracht en schoonheid van diversiteit in onze snel evoluerende samenleving.

Referenties Petronella M. M. :
Model Petronella Mwasi
Model : Petronella M. M.

ZolexX, artiest die opgroeide in de entertainment en filmwereld en tijdens zijn levensloop vele malen aanwezig was op de Belgische TV in verscheidene series (zoals Cordon) en entertainment programma's zoals o.a. Belgium's Got Talent, "Geubels en de Belgen" en "Komen eten" om maar enkele van de velen te noemen. Zijn grootste bezigheid is echter verwant met de entertainment op kermisevenementen en is rondreizend in verscheidene landen. Een van zijn succesvolle hobby's is het produceren van Youtube films en de creatie van soundtracks met electrobeats.
MyModel dankt ZolexX voor zijn vernieuwende ideeën op vlak van reclame voor MyModel Network en ontworp het vernieuwende logo voor MyModel Network zoals hieronder afgebeeld.

Referenties ZolexX :
Zolexx productions
Werk van ZolexX.

Kiara Wautermartens. Kiara is een "petite model" omwille van haar kleinere gestalte van 1m46 maar groots in talenten als model. Deze glamour & promo girl komt verrassend uit de hoek met een veelzijdigheid van shoot onderwerpen en bezit grootse durf en ambitie om dit te tonen in diverse media evenementen. Met haar doorzetting zit ze bij de finalistengroep van de verkiezing Queen Of The Models 2020. Een miss verkiezing waar modelkwaliteiten prioritair zijn in de scores.
MyModel dankt haar voor haar foto's op de pagina waar MyModel het genre petite modellen toelicht.

Referenties van Kiara Wautermartens :
Model Kiara Wautermartens
Model : Kiara Wautermartens
Fotograaf : John Vermeeren

Willeke Bartels. Wie Willeke Bartels zegt, zegt keiharde fitness. De eeuwige schoonheid gecombineerd met stoere looks door een afgetraind lichaam. Zij is een van de ultieme voorbeelden van modellen die veel voor haar lichaam over heeft en dat resulteert zich in mooie foto sets. Zoek je een model waar je een heldhaftig avontuur mee wil uitbeelden waarin de vrouw centraal staat dan kan je Willeke inschakelen.
MyModel dankt haar voor haar foto's op de pagina waar MyModel het genre fitnessmodellen toelicht.

Referenties van Willeke Bartels :
Model Willeke Bartels
Model : Willeke Bartels

Alissa Batstra, model met ervaring en influencer. Zij wordt regelmatig gevraagd als model en is gekend bij commerciële bedrijven die echte klasse vragen. Zo heeft zij als commercieel model producten gepromoot zoals sieraden, kleding (o.a. Hunkemöller) en beauty producten. Ze trad ook op in video commercials. Haar ervaring blijft zich uitbreiden. Reden genoeg om haar steeds uitbreidende portfolio te volgen.

Referenties Alissa Batstra :
Alissa Batstra
Model : Alissa Batstra

Frans Hagman, fotograaf uit Delft, Nederland.
MyModel Network dankt fotograaf Frans Hagman voor de professionele voorbeelden in het overzicht van fotografiespecialiteiten.

Referenties Frans Hagman :
Frans Hagman
Fotograaf Frans Hagman

Emelie Las, model uit provincie Antwerpen, een prille 20'er en ze is reeds enkele jaren actief als fashion- en catwalkmodel. Emelie was onze cover girl anno 2023. Ze heeft ook de titel van eerste eredame Miss Waasland 2022, een miss verkiezing georganiseerd in Oost-Vlaanderen. Emelie groeide uit tot een model met veel ervaring in verschillende settings en talloze fotografen. Ze staat open voor creatieve ideeën van high fashion tot lingerie. Naast modellenwerk studeerde ze af als logopedist. Modellenwerk is haar echte passie en ze ambieert om verder door te groeien tot wereldniveau.
MyModel dankt haar om haar foto's te mogen plaatsen op onze website.

Referenties Emelie Las :
Model Emelie Las
Model Emelie Las

Mandy Glasbergen, veelvoudig klassemodel met internationaal palmares. Mandy was MyModel cover model in 2019. MyModel dankt haar voor de foto's op onze eigen webpagina's.

Referenties Mandy Glasbergen :
Mandy Glasbergen
Model : Mandy Glasbergen

MyModel dankt alle leden die al vele jaren trouw en actief gebruikmaken van onze website. Zonder jullie energieke activiteiten op onze website, jullie steun en de collegiale samenwerkingen met andere leden zou onze website nooit het grote topsucces bereikt hebben waar wij al jaren lang trots op verder kunnen bouwen.