Gebruikersnaam :

Wachtwoord :
Wachtwoord vergeten?      Account aanmaken
MyModel breadcrumb Fotografen breadcrumb Portfolio van fotograaf Beautyfocus

Beautyfocus

498 keer bekeken
Lid sinds 8 januari 2018
Profielscore: 561 punten
Moodboards: 0   Samenwerkingen: 0
Talenkennis : Nederlands
Ga naar foto portfolio
Geverifieerd lid


15

jaar

Informatie

NaamBeautyfocus
WoonplaatsSint-Niklaas
Oost-Vlaanderen
Eigen studioNee

Voorkeuren


TFP/TFCD
Fashion
Glamour
Boudoir
Bedekt naakt
Onherkenbaar naakt

Onderhandelbaar
Portret
Lingerie
Badkledij
Promotioneel
Kunst
Catwalk
Topless
Puur naakt
Bodypainting

Ik kan/wil mij verplaatsen tot maximaal 150 km.
Bij dit profiel horen nog externe referenties die alleen zichtbaar zijn voor geabonneerde bezoekers met verificatielabel.

Over Beautyfocus

Wat ooit begon als lekker kijken in de zetel naar de oude foto's die iedereen wel in zijn/haar kast heeft liggen, het kiekje, de snapshot op reis, is de fotomicrobe me blijven achtervolgen.

Door de technische en visuele kennis opgedaan in de laatste 10 jaar via verschillende media, boeken, tijdschriften, workshops en de lokale fotoclub niet te vergeten gaf me de mogelijkheid om meer met mijn fotografie te doen en is zodoende uitgegroeid  naar meer dan een hobby en een officieel bijberoep.

Indien je meer wil weten over mij en wat ik voor jou kan betekenen kan je me altijd.

BeautyFocus fotografie uitgevoerd door Kevin van Looy en versterkt door  Kleur-stijl consulente en Make-up artiste Debby De Cock.  


Ervaring

Ervaring 15 jaar op verschillende vlakken in de fotografie en nabewerking,  dit in huwelijk ,event en concert fotografie en voor vrij werk model fotografie.

 


Wenslijst

Mijn wensen, wie wil samenwerken kijgt mijn respect en eerlijkheid , open communicatie en natuurlijk is dit wederzijds en  verwacht ik dit ook van de andere partij.


Portfolio

Beschikbare albums :

Er zijn 16 foto's in het portfolioalbum "Basisalbum" van Beautyfocus. U kan er nu 16 zien mits volledige toegang. (Uitleg : zie FAQ)
De recentst toegevoegde foto's staan bovenaan. Voor de foto's van de samenwerkingsprojecten, klik het samenwerkingsiccontje hier rechts.
Klik op een foto om deze te vergroten! Gebruik daarna de pijltjestoetsen om verder te bladeren. ESC-toets of naast de foto klikken is stoppen.
Door de muis over foto te bewegen kan je eventueel toegevoegde informatie lezen.

samenwerking
0