MyModel breadcrumb Fotografen breadcrumb Portfolio van fotograaf Bert

Bert portfolio pagina

1328 keer bekeken
Lid sinds 8 januari 2020
Profielscore: 15636 punten
Moodboards: 0   Samenwerkingen: 0
Talenkennis : Nederlands, Duits, Engels
Ga naar foto portfolio

Status

Geverifieerd lid
Ervaring


40

jaar


Locatie

    Informatie

NaamBert
WoonplaatsGroesbeek
Gelderland
Websitezichtbaar voor abonnees
Eigen studioNee

Voorkeuren opdrachten/specialiteitenIk kan/wil mij verplaatsen tot maximaal 500 km.
Ik verplaats me met volgende vervoermiddelen :     auto

Bij dit profiel horen nog externe referenties die alleen zichtbaar zijn voor abonnees.

Portfolio van Bert

Over Bert

In het dagelijks leven ben ik graag levensgenieter, een fulltime passie. Beeld en geluid fascineren mij al vanaf mijn jeugd en da's intussen al lange tijd...

Mijn interesse in fotografie is breed en omvat verschillende genres, varierend van macro natuur t/m artistiek naakt. De laatste jaren gaat mijn belangstelling vooral uit naar het maken van zogenaamde composites, dwz een nieuw beeld dat is samengesteld uit 2 of meer originele foto's en waarbij bewerkingen kunnen zijn toegepast. Enkele voorbeelden vind je in mijn portfolio hier.

Daarnaast interesseer ik mij voor muziek en probeer ik de laatste tijd voorzichtig geluid en beeld te integreren tot een soort klankbeeld/dia-shows.


Ervaring

What's in a name... Met mijn passie voor beeld en geluid ben ik - met onderbrekingen - intussen al ruim 40 jaar bezig. Overigens niet beroepsmatig omdat ik 100% vrijheid wil houden voor creatieve invallen. Beroepsmatig (opleidingskundige) heb ik geleerd projectmatig te werken en die aanpak bevalt mij ook vwb m'n passie voor beeld en geluid prima. Ik ben, gelet op mijn beroepsachtergrond, ook redelijk goed thuis in (non)verbale communicatie, persoonlijke coaching en heb mensen in die richtingen ook getraind. Ik geloof niet in minitieus regisseren, maar wel in het zgn. synergetisch 1+1=3 effect vwb samenwerken, in dialoog dus met ruimte voor ieders inbreng en met projectmatige resultaatgerichtheid.

Vwb muziek werk ik volgens een soortgelijke aanpak, als die ik voor fotografie volg, projectmatig en met digitale bewerkingen.
De afgelopen jaren ben ik vooral met muziek bezig geweest en nu dus weer het draadje met fotografie oppakken, om verder te komen met de integratie van beeld en geluid.

 

 


Wenslijst

Wensen zijn wat mij betreft afhankelijk van inspiratie en ideeen, vaak enigszins thematisch. Een project waaraan ik - met onderbrekingen - al jaren werk is "Feminine touch".

Thematisch kan concretisering zijn van begrippen als: kwetsbaarheid, verdriet, verleiding, angst, agressie, blijdschap, sensualiteit etc, in een bepaalde context, zoals in een verhaal en/of op een passende locatie. Fantasie, creativiteit en inlevingsvermogen zijn daarbij wat mij betreft onmisbare elementen.
Ik sta open voor samenwerkingen, zolang een idee - verlangen om te realiseren - mij aanspreekt. Daarbij geldt dat je als model mij gerust kunt benaderen als je raakvlakken ziet. Omgekeerd doe ik hetzelfde.

Liefst werk ik - na klik - vaker samen met een model omdat je dan steeds beter op elkaar raakt ingespeeld en dat leidt dan weer tot betere plaatjes.

Bij voorkeur werk ik met een soort standaardcontract, waarin vooral is geregeld dat zowel model als fotograaf de beelden vrij mogen gebruiken om zichzelf te promoten. Verder dat het model alle geslaagde beelden in hoogste digitale kwaliteit ontvangt en dat de beelden niet voor commerciele doelen mogen worden gebruikt zonder vooraf schriftelijk vastgelegde afspraken daarover. Voor commercieel gebruik hanteer ik doorgaans een 50% verdeling van de opbrengst tussen model en fotograaf, maar over dat laatste kunnen wat mij betreft ook gerust andere afspraken worden gemaakt.


Portfolio

Legenda van de albumkleuren :
  
= Basisalbum (ongesorteerd)    
  
= Samenwerkingsalbum met ander lid    
  
= Themaproject met ander lid    
  
= Demo eigen specialiteit 
  
= Vrij onderwerp modelfotografie

Beschikbare albums van Bert :

Er zijn 9 foto's in het portfolioalbum "Basisalbum" van Bert. U kan er nu 9 zien mits volledige toegang. meer uitleg
Indien de foto's plots verdwijnen, kan je dit oplossen door de pagina te herladen of een efficiëntere webbrowser zoals Google Chrome te gebruiken.

Deze foto's werden nog niet geplaatst in een specifiek (samenwerkings-/project-)album.

samenwerking
0
#1   Bestandsdatum : 22-03-2020
#2   Bestandsdatum : 04-03-2020
#3     Fotodatum : 20-05-2009
#4   Bestandsdatum : 01-03-2020
#5     Fotodatum : 02-05-2009
#6     Fotodatum : 23-04-2009
#7     Fotodatum : 19-04-2009
#8   Bestandsdatum : 29-01-2020
#9   Bestandsdatum : 29-01-2020