MyModel breadcrumb Fotografen breadcrumb Portfolio van fotograaf Bert

Bert portfolio pagina

190 keer bekeken
Lid sinds 8 januari 2020
Profielscore: 4564 punten
Moodboards: 1   Samenwerkingen: 0
Talenkennis : Nederlands, Duits, Engels
Ga naar foto portfolio

Status

Geverifieerd lid
Ervaring


40

jaar


Locatie

    Informatie

NaamBert
WoonplaatsGroesbeek
Gelderland
Websitezichtbaar voor abonnees
Eigen studioNee

Voorkeuren shoots/opdrachten


Onderhandelbaar
Portret   Glamour   Kunst

Ik kan/wil mij verplaatsen tot maximaal 150 km.
Ik verplaats me met volgende vervoermiddelen :     auto

Bij dit profiel horen nog externe referenties die alleen zichtbaar zijn voor abonnees.

Advertenties van Bert (1)
160 keer bekeken feminine touch...

Portfolio van Bert

Over Bert

In het dagelijks leven ben ik graag levensgenieter, een fulltime passie. Beeld en geluid fascineren mij al vanaf mijn jeugd en da's intussen al lange tijd...

Mijn interesse in fotografie is breed en omvat verschillende genres, varierend van macro natuur t/m artistiek naakt. De laatste jaren gaat mijn belangstelling vooral uit naar het maken van zogenaamde composites, dwz een nieuw beeld dat is samengesteld uit 2 of meer originele foto's en waarbij bewerkingen kunnen zijn toegepast.

Daarnaast interesseer ik mij voor muziek en probeer ik de laatste tijd voorzichtig geluid en beeld te integreren... Zeg maar tot een soort klankbeeld/dia-shows.


Ervaring

What's in a name... Met mijn passie voor beeld en geluid ben ik - met onderbrekingen - intussen al ruim 40 jaar bezig. Overigens niet beroepsmatig omdat ik 100% vrijheid wil houden voor creatieve invallen. Beroepsmatig (opleidingskundige) heb ik geleerd projectmatig te werken en die aanpak bevalt mij ook vwb m'n passie voor beeld en geluid prima. Ik ben, gelet op mijn beroepsachtergrond, ook redelijk thuis in (non)verbale communicatie en heb daarin ook mensen getraind. Ik geloof niet in minitieus regisseren, maar wel in het zgn. synergetisch 1+1=3 effect vwb samenwerken, in dialoog dus met ruimte voor ieders inbreng en projectmatige resultaatgerichtheid.

Vwb muziek werk ik volgens een soortgelijke aanpak, als die ik voor fotografie volg. projectmatig.
De afgelopen jaren ben ik vooral daarmee bezig geweest en nu dus weer het draadje met fotografie oppakken, om verder te komen met 1+1=3...

 

 


Wenslijst

Wensen zijn wat mij betreft afhankelijk van inspiratie en ideeen, vaak enigszins thematisch. Dat laatste kan ook concretisering zijn van begrippen als: kwetsbaarheid, verdriet, verleiding, angst, agressie, blijdschap, sensualiteit enz... Fantasie en creativiteit zijn daarbij wat mij betreft onmisbare elementen.
Ik sta open voor samenwerkingen, zolang een idee - verlangen om te realiseren - mij aanspreekt. Daarbij sta ik open voor benadering en benader ik zelf, afhankelijk van de initiatiefnemer...


Portfolio

: album bevat foto's die minder dan 7 dagen geleden geplaatst zijn.
Beschikbare albums van Bert :

Er zijn 5 foto's in het portfolioalbum "Basisalbum" van Bert. U kan er nu 5 zien mits volledige toegang. (Uitleg : zie FAQ)
De recentst toegevoegde foto's staan bovenaan. Voor de foto's van de samenwerkingsprojecten, klik het samenwerkingsiccontje hier rechts.
Door de muis over foto te bewegen kan je eventueel toegevoegde informatie lezen.
Klik op een foto om deze te vergroten! Gebruik daarna de pijltjestoetsen om verder te bladeren. ESC-toets of naast de foto klikken is stoppen.
Uit het portfolio mag niks gekopieerd worden zonder onderlinge overeenkomst.

samenwerking
0

Deze persoon heeft er echter voor gekozen om foto's te beschermen.

Om meer te zien moet je aangemeld zijn en moet je VZM (Veilige Zoek Modus) uitgeschakeld zijn : zie Privacy instellingen.