MyModel breadcrumb Fotografen breadcrumb Portfolio van fotograaf Arjen

Arjen portfolio pagina

3635 keer bekeken
Lid sinds 4 februari 2018
Profielscore: 20266 punten
Moodboards: 2   Samenwerkingen: 1
Talenkennis : Nederlands, Duits, Engels
Ga naar foto portfolio

Status

Geverifieerd lid
Ervaring


5

jaar


Locatie

    Informatie

NaamArjen
WoonplaatsKimswerd
Friesland
Websitezichtbaar voor abonnees
Eigen studioNee

Voorkeuren shoots/opdrachten


Tegen betaling
Catwalk   

Onderhandelbaar
Portret   Lingerie   Badkledij
Fashion   Glamour   Boudoir
Sport   

Ik kan/wil mij verplaatsen tot maximaal 150 km.
Ik verplaats me met volgende vervoermiddelen :     auto

Bij dit profiel horen nog externe referenties die alleen zichtbaar zijn voor abonnees.


Portfolio van Arjen

Over Arjen

Hallo,

leuk dat je hier bij mij komt kijken. Ik ben een gevorderde amateur fotograaf die het vooral leuk vind om mensen voor mijn camera te hebben. 

Mijn doel is vooral mensen en mezelf te kunnen voorzien van mooie, leuke, creatieve en nuttige foto's. Ik heb vanwege de situatie dat ik er nog een fulltime baan naast heb, niet direct beschikking tot een studio, maar ik heb wel wat studioverlichting waardoor ik ergens, met stroom wel iets op kan bouwen. Het liefst fotografeer ik op locatie buiten met natuurlijk licht evt aangevuld met een flitser.

Ik ben anderhalf jaar bezig als fotograaf en moet daarom nog veel leren. Dat doe ik dmv cursussen, lezen, veel doen en af en toe masterclasses op bijvoorbeeld de jaarlijkse fotofair. Hiermee hoop ik mijn kennis verder uit te breiden. 

Qua fotografie hou ik van foto's die sensueel, echt, oprecht, creatief zijn, maar sfw. Niet direct zichtbaar naakt, of op z'n minst subtiel. Ik doe dat het liefst met vrouwen, aangezien die hier in mijn ogen wat meer aan voldoen dan mannen. Koppels vind ik wel weer interessant. 

Wanneer ik niet mensen aan het fotograferen ben, ga ik graag met een fotomaat op pad door de natuur om vogels of landschappen te fotograferen. Zonsopkomsten, mist, vergezichten zijn mooi om vast te leggen.  Ik ga graag op zoek naar niet standaard foto's en wil graag diverse omstandigheden uitproberen, wat soms uit kan lopen uit een les en geen foto's.. 


Ervaring

Ik ben ongeveer 4 jaar bezig. Dit vind ik ook leuk aan fotografie, wanneer je denkt 1 ding onder de knie te hebben, komt een volgend probleem om de hoek zetten. Ik probeer me hierin in te lezen en alles zo snel mogelijk eigen te maken. 

Mijn vriendin heeft een eigen zaakje, met website en daarvoor heb ik productfoto's en modellen shoots gedaan met 2 vriendinnen zonder ervaring, net als ik. Ik ben afgelopen zomer een aantal keren met meerdere mensen weg geweest om foto's buiten, op locatie te maken. Hier zou ik dus graag meer mee wllen doen.

Ik heb diverse cursussen, workshops, masterclasses gevolgd waardoor ik een breed scala aan theoretische en praktische kennis heb. Wanneer iets interessant lijkt voor een shoot dan probeer ik me dat zo snel mogelijk eigen te maken om het zodoende ook te kunnen toepassen.


Wenslijst

Ik zoek iemand uit de buurt met wie ik vaker op stap kan om fotografisch dingen uit te proberen. Zo mijn website te vullen en portfolio aan te vullen om, wie weet ooit toch een cent te verdienen om zo mijn hobby te kunnen continueren in de vorm van materiaal aanschaf en uiteraard het model van mooie foto's kan voorzien. Shoots zullen zeker van beide kanten kunnen komen, een model die foto's van zichzelf zoekt en ik die foto's voor mijn portfolio zoek.

Ik vind klassiek ballet in combinatie met urban omstandigheden erg uitdagend en mooi om meee te fotograferen.

Ook zou ik graag eens een mooie zwangere willen fotograferen. 

Uiteraard sta ik open voor meerdere ideeen die wat aansluiten op mijn portfolio en wenslijsten. 


Portfolio

: album bevat foto's die minder dan 7 dagen geleden geplaatst zijn.
Beschikbare albums van Arjen :

Er zijn 29 foto's in het portfolioalbum "Basisalbum" van Arjen. U kan er nu 20 zien mits volledige toegang. meer uitleg

Deze foto's werden nog niet geplaatst in een specifiek (samenwerkings-/project-)album.

samenwerking
0

Deze persoon heeft er echter voor gekozen om foto's te beschermen.

Om meer te zien moet je aangemeld zijn en moet je VZM (Veilige Zoek Modus) uitgeschakeld zijn : zie Privacy instellingen.