E-mailadres :

Wachtwoord :
Wachtwoord vergeten?      Account aanmaken
MyModel breadcrumb Fotografen breadcrumb Portfolio van fotograaf Jack Emagic

Jack Emagic portfolio pagina

4097 keer bekeken
Lid sinds 26 december 2015
Profielscore: 29694 punten
Moodboards: 1   Samenwerkingen: 4
Talenkennis : Nederlands, Duits, Engels
Geverifieerd lid Ga naar foto portfolio

Status

Jaren actief


30

jaar


Locatie

    Informatie

NaamJack Emagic
WoonplaatsDen Bosch
Noord-Brabant
Eigen studioJa, Den Bosch Zuid
Type : studio op gedeelde locatie
Foto van mijn werklocatie :
Mijn fotostudio

Voorkeuren shoots/opdrachten


TFP/TFCD
Portret   Lingerie   Badkledij
Promotioneel   Glamour   Boudoir
Kunst   

Ik kan/wil mij verplaatsen tot maximaal 2000 km.
Ik verplaats me met volgende vervoermiddelen :     openbaar vervoer


Portfolio van Jack Emagic

Over Jack Emagic

Ik ben Jack (69 jr.) uit 's-Hertogenbosch en ik doe aan alternatieve modelfotografie in ongewone context en met grote diversiteit. Mijn filosofie rondom fotografie is het zoeken naar een evenwicht tussen model, materiaal en medium. Een goede balans van licht, kleur, contrast, object, fotohoek en achtergrond zorgen voor een mooie compositie.

Niet alles hoeft onthuld te worden: subtiel weglaten versterkt de verbeelding. Mijn voorkeur gaat uit naar creatieve verbeeldende modelfotografie, met gebruik van bijzondere materialen zoals doek, touw, tape, vloeistof, enz., dus anders dan standaard. Meer de richting van Deviant style en bodyscape art. Gezien het seksistische mediabeeld van 'mode' is de reguliere fashionfotografie met al zijn ''haantjes en kippetjes'' niet aan mij besteed. Ik ben meer benieuwd naar je gevoelens dan naar je maten.

Ik houd van leuke omgang met jonge mensen, om hun gedachten, ideeen en plannen te horen, en ervaringen uit te wisselen. In het shooten van beginnende modellen steek ik veel tijd, dat ik meestal beloond zie in een snelle groei, en steeds mooiere foto-resultaten. Ik bereid mijn shoots goed voor, samen met het model, en houd niet van ''free styling'' en draaideurshoots. Reviews van modellen omschrijven mij als geduldig, zorgzaam en op alles voorbereid. Leuke reacties en goede referenties geven mij de spirit om modellen te shooten!

Wil je snel contact?  Gebruik dan het contactformulier op mijn portfolio website. Of stuur berichtje via Whatsapp of Telegram O64996O799. Ik gebruik géén Fakeboek of andere sociale media.


Ervaring

Op 19 jarige leeftijd kreeg ik de 1e prijs van de NVBG voor een beeldserie van de Victoria Regina. Daarna heb ik gefilmd, geregisseerd en geproduceerd voor allerlei media. Na jaren audiovisueel docent en uitvoerend in de beeldbewerking ben ik weer uit interesse zelf modellen gaan fotograferen. Het verlies van mijn baan en de uitdaging van de  digitale fotografie was het goede moment om dit te professionaliseren, en momenteel besteed ik daar wekelijks enkele dagen aan om scenes te verdiepen en nieuwe genres te proberen. O ja, ik gebruik ''full frame'' camera's met Photoshop nabewerking.

Voor de nuchterheid: Ik ben creatief, maar pretendeer geen supertalent te zijn. Ook heb ik best wel veel ervaring, maar geen track record van een doorwinterde vakfotograaf die dagelijks modellen fotografeert. Ik bezit geen professionele studio, maar ben wel in bezit an een complete fullframe fotouitrusting. Ik loop niet naast mijn schoenen, maar doe stap voor stap, voor mijn en jouw plezier. Tot slot maak ik vaak hele mooie plaatjes, maar wil nog veel leren.
Samen met jou?

Ik heb helaas ook de ervaring dat jongeren denken dat ze met een paar fotoshoots Doutzen Kroes of Mark Cox kunnen worden. Gouden bergen als topmodel kan geen fotograaf je beloven. En 250 euro voor een shoot verdient alleen een professioneel naaktmodel. Als je niet met 15/16 jaar ergens op straat gescout bent, is de kans om professioneel fashionmodel te worden minimaal. En om bij een echt modellenbureau (voor zover die bestaan) kans te maken heb je geen ''mooie foto's'' nodig, maar slechts een serie ''setcard'' foto's van voor/opzij/achter in ondergoed. Uiteindelijk verdien je als oproep-model netto minder dan in de horeca. Wees dus realistisch in je verwachtingen!


Wenslijst

Mijn wens is plezierige gelijkwaardige samenwerking om bijzondere foto's te maken. Model staan bij mij is niet van pose naar pose springen voor mijn lens, maar in een bepaald gevoel of specifieke rol kunnen kruipen. Je hoeft geen ervaring te hebben, maar wel geduld, wat lef en doorzettingsvermogen. Ik verwacht ook nuchterheid, want een fotograaf maakt geen gouden dromen waar. Amateur-model zijn is een leuke hobby, waarbij je veel over jezelf leert, en soms erg mooie foto's van jezelf krijgt.

Als je interesse hebt om model te zijn, stuur dan een berichtje. Ik reageer het liefst via chat en gebruik Skype, Whatsapp en Telegram. In het chat contact daarna maken we kennis, bespreken we onze shootplannen en wisselen we 06-nummers uit. We bellen, spreken ergens af, en regelen de afspraken op papier. Pas daarna maak ik een afspraak voor een shoot van ca 3 tot 5 uur. Ik shoot dus niet ongezien.

Uiteraard heb ik goede referenties van modellen die al met me hebben geshoot. En... ik werk samen op basis van 'Time For Photo', dus zonder geld. Voor een eerlijke verdeling van mijn auteursrecht en jouw portretrecht gebruik ik een TFP-contractje. Uiteraard volg ik de richtlijnen van de AVG Privacywet.

Je bent van harte welkom voor een gezellig praatje en een proef plaatje !

Voor afspraak: gebruik het contactformulier op mijn portfolio website, of Whatsapp/Telegram?SMS O64996O799


Portfolio

Beschikbare albums :

Er zijn 20 foto's in het portfolioalbum "Basisalbum" van Jack Emagic. U kan er nu 20 zien mits volledige toegang. (Uitleg : zie FAQ)
De recentst toegevoegde foto's staan bovenaan. Voor de foto's van de samenwerkingsprojecten, klik het samenwerkingsiccontje hier rechts.
Door de muis over foto te bewegen kan je eventueel toegevoegde informatie lezen.
Klik op een foto om deze te vergroten! Gebruik daarna de pijltjestoetsen om verder te bladeren. ESC-toets of naast de foto klikken is stoppen.
Uit het portfolio mag niks gekopieerd worden zonder onderlinge overeenkomst.

samenwerking
0
#1   Bestandsdatum : 10-06-2017
#2   Bestandsdatum : 08-11-2016
#4   Bestandsdatum : 08-11-2016
#5   Bestandsdatum : 08-11-2016
#6   Bestandsdatum : 08-11-2016
#7   Bestandsdatum : 08-11-2016
#8   Bestandsdatum : 08-11-2016
#9   Bestandsdatum : 08-11-2016
#10   Bestandsdatum : 08-11-2016
#11   Bestandsdatum : 08-11-2016
#12     Fotodatum : 10-11-2014
#13     Fotodatum : 31-07-2015
#14     Fotodatum : 02-06-2015
#15     Fotodatum : 31-07-2015
#16     Fotodatum : 22-03-2015
#17     Fotodatum : 24-04-2015
#18     Fotodatum : 01-09-2015
#19   Bestandsdatum : 08-11-2016
#20   Bestandsdatum : 08-11-2016