E-mailadres :

Wachtwoord :
Wachtwoord vergeten?      Account aanmaken
MyModel breadcrumb Fotografen breadcrumb Portfolio van fotograaf Marco Van Eck

Marco Van Eck

2939 keer bekeken
Lid sinds 13 april 2016
Profielscore: 5629 punten
Moodboards: 9   Samenwerkingen: 1
Talenkennis : Nederlands, Engels
Geverifieerd lid Ga naar foto portfolio

Status

Jaren actief


6

jaar


Locatie

    Informatie

NaamMarco Van Eck
WoonplaatsUden
Noord-Brabant
Websitezichtbaar voor abonnees
Eigen studioNee

Voorkeuren shoots/opdrachten


TFP/TFCD
Portret   Lingerie   Fashion
Boudoir   

Onderhandelbaar
Glamour   Kunst   

Ik kan/wil mij verplaatsen tot maximaal 100 km.
Ik verplaats me met volgende vervoermiddelen :     auto


Portfolio van Marco Van Eck

Over Marco Van Eck

Beroepsmatig ben ik werkzaam als IT Manager. Geboren in 1972, vader van 2 prachtige kinderen, woonachtig in Uden, Noord-Brabant. Sinds geruime tijd ben ik actief als vrije-tijdsfotograaf. Na het volgen van een veelvoud aan cursussen en workshops kan ik denk ik wel stellen dat ik een goede basis heb.

Allround maar met een passie voor modelfotografie. Op het moment focus ik me vooral op portretten, glamour, artistieke naakten en boudoir fotografie.

Ik heb meer dan genoeg (mobiele) apparatuur om buiten of op locatie een shoot te kunnen realiseren. Een eigen studio heb ik niet, indien ik die echt nodig heb dan huur ik deze of ik bouw mijn woonkamer om.

Ondanks dat fotografie een hobby van me is pak ik e.e.a. graag professioneel aan. Hiermee bedoel ik dat ik met kwaliteitsapparatuur werk en graag met goede resultaten kom voor zowel model, visagiste alsmede mezelf. Een goede nabewerking in Photoshop hoort hier bij.

Tijdens de fotoshoot zelf moet het leuk en gezellig zijn, ik ben er van overtuigd dat je dit terug ziet in de resultaten. Daarbij doe ik het voor mijn hobby, aangezien ik er niets aan verdien doe ik het dus voor mijn plezier, het moet dus een fijne ervaring zijn voor mij maar ook voor de rest van het team.

Mocht je interesse hebben in een shoot neem dan vooral contact met me op!

Op mijn website kun je terecht voor referenties: http://www.marcovaneck.nl/
Naast MyModel ben ik actief op Purpleport voor mijn Engelstalige contacten: http://www.purpleport.com/


Ervaring

Sinds 2011 ben ik actief bezig met model fotografie.

Hierbij heb ik me vooral gericht op de vrouw als beauty onderwerp. Veelal heb ik gebruik gemaakt van de studio maar ook buiten heb ik de nodige ervaring opgedaan.

Hierbij maak ik gebruik van een lichtmeter om zowel model en achtergrond als gewenst op de foto te zetten. Tevens maak ik veelal gebruik van een color checker om de kleurinstellingen "as is" te krijgen.

Nabewerken doe ik met Adobe Lightroom en Photoshop.


Wenslijst

Naast een veelvoud glamour shots, denk aan jurken, wil ik een aantal speciale portretten uitwerken. Tevens wil ik mijn portfolio aan (artistiek) naakten uitbreiden.

Voor mijn werk met naakt modellen ben ik bereid een poseer vergoeding te betalen. De hoogte hiervan zal o.a. afhankelijk zijn van de ervaring van het model en haar portfolio. Een model release contract zal altijd deel uitmaken van de shoot.

Ben je tussen de 18 en 35 jaar en heb je interesse in bovenstaande neem dan vooral contact met me op.
info@marcovaneck.nl


Portfolio

Beschikbare albums :

Er zijn 26 foto's in het portfolioalbum "Basisalbum" van Marco Van Eck. U kan er nu 20 zien mits volledige toegang. (Uitleg : zie FAQ)
De recentst toegevoegde foto's staan bovenaan. Voor de foto's van de samenwerkingsprojecten, klik het samenwerkingsiccontje hier rechts.
Door de muis over foto te bewegen kan je eventueel toegevoegde informatie lezen.
Klik op een foto om deze te vergroten! Gebruik daarna de pijltjestoetsen om verder te bladeren. ESC-toets of naast de foto klikken is stoppen.
Uit het portfolio mag niks gekopieerd worden zonder onderlinge overeenkomst.

samenwerking
0