Gebruikersnaam :

Wachtwoord :
Wachtwoord vergeten?      Account aanmaken
MyModel breadcrumb Fotografen breadcrumb Portfolio van fotograaf Marco Van Der Meer

Marco Van Der Meer

251 keer bekeken
Lid sinds 8 februari 2018
Profielscore: 628 punten
Moodboards: 0   Samenwerkingen: 0
Talenkennis : Nederlands, Engels

Ga naar foto portfolio
Pro


25

jaar

Informatie

NaamMarco Van Der Meer
WoonplaatsSpijkenisse
Zuid-Holland
Websitehttps://www.mfotografie.net
Eigen studioJa, Spijkenisse
Type : thuisstudio - opvouwbaar

Voorkeuren


Tegen betaling
Promotioneel
Catwalk

Onderhandelbaar
Portret
Lingerie
Badkledij
Fashion
Glamour
Boudoir
Topless
Bedekt naakt
Onherkenbaar naakt
Puur naakt
Bodypainting

Ik kan/wil mij verplaatsen tot maximaal 100 km.

Portfolio van Marco Van Der Meer

Over Marco Van Der Meer

Fotografie betekent vrij vertaald; 'schrijven met licht'. Het is een kunst om een uniek moment te vangen met licht. Je hoopt de tijd stil te kunnen zetten, met als doel een eeuwige herinnering te creëren. Ik ga tot het uiterste om dromen tot leven te brengen en wensen te vervullen. Zo richt ik me op verschillende soorten fotografie en streef hierin naar perfectie. Service, klantvriendelijkheid en professionaliteit zijn de belangrijkste uitgangspunten van mijn bedrijfsvoering.


Ervaring

Al sinds mijn jeugd hou ik mij bezig met fotografie. Mijn passie voor fotografie is begonnen met het fotograferen van raceauto's. Later heeft dit zich verder uitgebreid naar andere vormen van fotografie. Uiteindelijk is het mij gelukt om van mijn hobby mijn werk te maken. 

In 1993 startte ik als fotograaf bij de Blijdorp Fotoservice, waar ik tot op de dag van vandaag bezoekers op de foto zet. Daarnaast heb ik al meerdere foto opdrachten op aanvraag gedaan. Deze opdrachten kwamen zo nu en dan via vrienden en kennissen op mijn pad. Dit heeft er toe geleid dat ik sinds 2012 bezig ben om mij te specialiseren in studio fotografie, bijvoorbeeld door het volgen van workshops. Sinds begin 2013 ben ik officieel aangemeld bij de Kamer van Koophandel, een serieuze stap naar een mooie toekomst.


Wenslijst

Mijn wensen zijn heel simpel, fotogragie is een passie die ik volg. Dus foto's maken en daar ook nog eens wat aan verdienen is mijn wens voor nu en de toekomst. Het belangrijkste is dat je veel plezier hebt in het leven. Dus laten we vooral heel veel plezie en mooie foto's gaan maken.


Portfolio

Beschikbare albums :

Er zijn 23 foto's in het portfolioalbum "Basisalbum" van Marco Van Der Meer. U kan er nu 20 zien mits volledige toegang. (Uitleg : zie FAQ)
De recentst toegevoegde foto's staan bovenaan. Voor de foto's van de samenwerkingsprojecten, klik het samenwerkingsiccontje hier rechts.
Klik op een foto om deze te vergroten! Gebruik daarna de pijltjestoetsen om verder te bladeren. ESC-toets of naast de foto klikken is stoppen.
Door de muis over foto te bewegen kan je eventueel toegevoegde informatie lezen.

samenwerking
0