Gebruikersnaam :

Wachtwoord :
Wachtwoord vergeten?      Account aanmaken
MyModel breadcrumb Fotografen breadcrumb Portfolio van fotograaf Norbert Moyaert

Norbert Moyaert

2957 keer bekeken
Lid sinds 16 april 2014
Profielscore: 19118 punten
Moodboards: 0   Samenwerkingen: 0
Talenkennis : Nederlands, Duits
Ga naar foto portfolio


20

jaar
Geverifieerd lid

Informatie

NaamNorbert Moyaert
WoonplaatsMiddelkerke
West-Vlaanderen
Websiteusers.telenet.be/norbertmoyaert/
Eigen studioJa
Type : studio op eigen locatie

Voorkeuren


TFP/TFCD
Portret
Badkledij
Fashion
Glamour
Kunst

Onderhandelbaar
Lingerie
Promotioneel
Boudoir
Catwalk
Topless
Bedekt naakt
Onherkenbaar naakt
Puur naakt
Bodypainting

Ik kan/wil mij verplaatsen tot maximaal 150 km.
Bij dit profiel horen nog externe referenties die alleen zichtbaar zijn voor geabonneerde bezoekers met verificatielabel.

Advertenties van Norbert Moyaert (1)
629 keer bekeken Model gezocht

Portfolio van Norbert Moyaert

Over Norbert Moyaert

Hallo,

Dank om een bezoek te brengen aan mij profiel. Ik ben eigenlijk een vrijetijdsfotograaf die nog veel wil bijleren, alhoewel ik toch al meer dan 15 jaar bezig ben met modelfotografie. Ik beoefen de fotografie enkel en alleen als hobby en dat moet ook zo blijven. Ik heb geen enkele financiële of commerciële belangstelling.

Ik ben steeds op zoek naar leuke modellen die belangstelling hebben in fotografie en vooral in het poseren en dat op basis van wederzijds vertrouwen en respect voor elkaar. Ik hou ook van spontaniteit, inzet en motivatie tijdens de samenwerking. Wie iets kan vinden in mijn foto's en mijn werk, kan mij altijd vrijblijvend contacteren. Meisjes vanaf 16 jaar kunnen bij mij terecht, mits schriftelijke toestemming van de ouders. Het is voor mij een beleefde vanzelfsprekendheid dat ik op ieder ontvangen bericht, een antwoordje geef en dat verwacht ik ook van anderen. Ik hou er niet van dat men na een afpraak deze om één of andere reden wil annuleren door gebruik te maken van allerlei uitvuchtsels. Open en eerlijkheid maken de beste vrienden.

Visagistes en stylistes, die hun portfolio willen uitbreiden, zijn eveneens welkom.
Ben je geïnteresseerd in een samenwerking, laat dan niet na mij te contacteren. Ik beschik over een studio maar een fotoshoot op een locatie is eveneens mogelijk.


Ervaring

Portret- & modelfotografie beoefen ik ongeveer 15 jaar. Voordien was dat meer algemene fotografie. Ondertussen heb ik een eigen bescheiden studio uitgebouwd met de nodige attributen. De beste ervaringen heb ik opgedaan met meisjes die willen starten in de fotografie. In een gemoedelijke sfeer met werderzijdse inspraak en respect voor elkaar. Ook Miss Globale Belgium 2013 vond haar weg bij mij en we hebben samen veel gelachen. Ik heb er geen probleem mee dat iemand het model vergezeld tijdens de shoot, zolang hij/zij maar afzijdig blijft. Trouwens je vriend meebrengen naar een shoot lijkt mij niet echt de beste keuze. Ik denk dat je er beter aan doet je mama of een vriendin mee te brengen. Indien dat gewenst is, wil ik ook voor een visagiste zorgen.


Wenslijst

Ik wil mij meer toeleggen op zwart/wit fotografie waarbij licht en schaduw elkaar moeten aanvullen. Models en visagistes die een start wensen te nemen in de fotografie zijn welkom. Als ze dat willen help ik hen tijdens de shoot, geef hen aanwijzingen en tips. Ik wil hen ook helpen hun PF samen te stellen. Bij minderjarigen moet één der oudere aanwezig zijn tijdens de shoot.  Mijn voorkeur gaat wel uit naar fashion en glamour waarbij er mooie en/of bijzondere kledij gebruikt wordt. Ik sta altijd open voor eventuele voorstellen.

Blacklist:

  1. ​Opgelet met Amy uit Roeselare, ze maakt afspraak als vragende partij en komt gewoon niet af op de afspraak, berichtjes worden ook niet beantwoord. Onbetrouwbaar.
  2. 06.08.2017 Tess Deboel uit Wilrijk, maakt een afspraak en op het moment van de shoot laat ze via haar smartphone weten dat ze in het ziekenhuis is opgenomen. Ondertussen publiceert zij meerdere foto's op diverse sites van haar. Ze is dus niet correct en respectloos. Blijkbaar nog aan het puberen. Onbetrouwbaar.

Portfolio

Beschikbare albums :

Er zijn 9 foto's in het portfolioalbum "Basisalbum" van Norbert Moyaert. U kan er nu 9 zien mits volledige toegang. (Uitleg : zie FAQ)
De recentst toegevoegde foto's staan bovenaan. Voor de foto's van de samenwerkingsprojecten, klik het samenwerkingsiccontje hier rechts.
Klik op een foto om deze te vergroten! Gebruik daarna de pijltjestoetsen om verder te bladeren. ESC-toets of naast de foto klikken is stoppen.
Door de muis over foto te bewegen kan je eventueel toegevoegde informatie lezen.

samenwerking
0