MyModel Network

In de aandacht

Geverifieerd lid dat zeer recent werd bekeken
fotograaf Fotograaf Wim
fotograaf
Fotograaf Wim
MyModel - portfolio\'s van fotomodellen, fotografen en andere artiesten.

Nieuwsberichten

Alle nieuwsberichten.

Regelmatige updates op de site

Gepubliceerd op 24 februari 2017

Het is even iets langer geleden dat wij nog iets in onze nieuwsberichten achterlieten.  Dit betekent niet dat er geen nieuwigheden zijn op de site.  We sommen even op wat er zowat aangepast is de laatste tijd indien dit nog niet zou opgevallen zijn.

Nieuwe types artiesten

 Dit is zowat het belangrijkste nieuws.  Namelijk MyModel heeft de grote stap gezet om ook andere relevante artiesten toe te laten op de website die allemaal een band hebben met fotografie of modellenwerk.  Visagisten, dansers, photoshoppers, stylisten, kledingontwerpers en acteurs om maar enkele te noemen.  Vooral de groep visagisten is een logische groep die verband houdt met fotoshoots.  Wij zouden het waarderen als onze leden dit nieuws verder kunnen verspreiden zodat wij snel een redelijk aanbod hebben van deze professionals.

Zoals je dan ook al hebt gemerkt worden er op belangrijke plaatsen icoontjes geplaatst zodat je meteen kan zien over welk type artiest het gaat.

De zoekfilter naar dergelijke nieuwe artiesten zal in orde gezet worden wanneer daar effectief al een redelijk aantal van die artiesten aanwezig zijn.

Omdat de website nog maar net aangepakt is om de nieuwe types professionals te tonen kan het uiteraard zijn dat niet alle gewenste velden aanwezig zijn en dat er hier en daar nog foutjes zijn.  Je mag die uiteraard altijd aan Admin laten weten zodat die zaken sneller aangepakt worden.

Pagina "Laatste Updates"

Deze blijft nog even onder constructie omwille van een aantal technische uitdagingen maar misschien houden we het uiteindelijk simpeler als resultaat.  Wij hebben echter de moeite gedaan om reeds wat belangstelling te wekken door een slideshow met de laatst toegevoegde beelden te tonen.  Nu recentelijk ook met vermelding van de auteur.  Zo kan je het recentst toegevoegde beeldmateriaal al even bekijken en zien door wie dit gepost werd.

Een aantal verbeteringen en fixes :

  • Verwijdering commentaren op advertenties van inactieve leden.  Een lid had opgemerkt dat berichten van inactieve profielen achterblijven als commentaar bij advertenties. Bovendien kwam hier een veiligheidslek aan het licht : nl. profielen met minder goede bedoelingen konden zichzelf heel even weer actief zetten om enkel een bericht met een website adres, Skype nummer of een mobielnummer nummer achter te laten en zetten zichzelf weer op non-actief.  Dat geurt naar wanpraktijken uiteraard.  Omwille van het feit dat iemand een bericht krijgt dat er een commentaar op zijn/haar advertentie werd gezet, laten we enkel nog de profielfoto en het verwijderingsbericht achter.

 

  • Algemeen contactformulier.  Vanaf heden kunnen leden en niet-leden sneller contact vinden om hulp te vragen aan MyModel.

 

  • Andere sorteermogelijkheden en opties bij zoeken.  Vanaf heden kan de lijst  gesorteerd worden volgens de laatst toegevoegde updates van een profiel (voorlopig enkel op basis van de nieuwste foto's), volgens populariteitsscore in de laatste 3 maand en volgens reactiescore.  De populariteit wordt gemeten op basis van het aantal bezoeken en ontvangen berichten en nog een geheim ingredient.  De reactiescore is exact zoals beschreven in het artikel over de reactiescore.

 

  • Advertenties splitsen volgens in interesse.  Op de pagina van de advertenties kan je nu ook kiezen van welk type lid je advertenties wil zien.  Bv. fotografen kunnen enkel geïnteresseerd zijn in de advertenties van modellen.

 

  • De Veilige Zoek Modus.  Deze optie vind je bij de overzichten.  Standaard staat deze aan.  De zoekresultaten leveren dan enkel leden op die geheel geen 18+ bevatten.  Uiteraard zijn deze opties niet uit te schakelen voor minderjarigen en anonieme bezoekers.

 

Wij blijven verder werken aan verbeteringen.  Leden die goede ideeën hebben mogen altijd suggesties doen die ze momenteel niet online vinden.  Dit mogen voorgestelde fixes zijn of nieuwe dingen.