MyModel Network

In de aandacht

Deze foto kreeg vandaag een 'Vind-ik-mooi' klik
van ddegelin
Mooi!      (6 stemmen)
MyModel - portfolio\'s van fotomodellen, fotografen en andere artiesten.

Nieuwsberichten

Alle nieuwsberichten.

MyModel stelt voor ... Sharon Los

Gepubliceerd op 1 mei 2017

Ongeveer tweewekelijks presenteren wij een model van onze site die wij extra in de belangstelling zetten en promoten op de WeLoveMisses.be website die alom gekend is door een groot publiek, waar onder andere journalisten uit de modellenwereld.

Vandaag stelt MyModel Sharon Los in de kijker.

 

Sharon Los in beeldSharon Los is 19 lentes jong en komt uit Middelburg.  Naast het feit dat ze met haar studies bedrijfseconomie schittert in resultaten, schittert ze ook in het modellenleven en laat ze zich graag opvallen.  Recentelijk is ze ook finaliste geworden bij de thans lopende Miss Beauty of The Netherlands verkiezing.  Dit is een van de bekendere verkiezingen van Nederland.  Je kan haar trouwens nog steunen voor een ereplaats of misschien wel voor de positie van eindwinnares als je er snel bij bent met een stem.

 
Hoe het begon.
 
De aanzet tot modellenwerk begon al heel vroeg voor Sharon. Ze werd op 6-jarige leeftijd door een juwelier in Vlissingen gevraagd om te poseren voor reclamedoeleinden. De foto's werden in de zaak uitgehangen en meteen groeide Sharon's bekendheid op deze prille leeftijd en kreeg ze het zelfvertrouwen om verder door te zetten als model.
 
Haar ambities.
 
In haar jeugd zag Sharon het toekomstige beroep als stewardess wel zitten maar ze verkoos toch om met beide benen op het land te blijven staan om zo meer te kunnen combineren met modellenwerk.  Met haar 1m80 valt ze binnen de ideale maten voor de catwalk trouwens.
 
Zoals verwacht doet ze ook wat met die goede looks : ze is ingeschreven bij verschillende modellenbureau's en is model bij de alom bekende Mieke Petiet school.  Daar houdt het niet bij op.  Ze figureert ook in korte films. Ze durft de lat telkens hoger leggen.  Op het ogenblik van dit artikel scoort ze reeds hoog bij de Miss Beauty of The Netherlands verkiezing maar stiekem droomt ze er al van om ook aan missverkiezingen in het buitenland deel te nemen en de Fashion catwalk.
 
Zoals vele vooruitstrevende modellen heeft Sharon een meer dan gemiddeld gezonde levensstijl.  Vroeger heeft ze veel aan wedstrijdzwemmen en turnen gedaan.  Tegenwoordig is fitness een voorname bezigheid voor haar en als ze op vakantie in het buitenland is combineert ze dat dikwijls met surfsport.
 
Het was MyModel zelf al opgevallen dat Sharon zichzelf gemakkelijk in de kijker kan plaatsen en snel volgers verzamelt.  Sinds haar inschrijving bij MyModel merken wij in de bezoekersstatistieken dat zij een veel gezocht model is.  Via de Google zoekresultaten en haar eigen website krijgt MyModel een flink deel van die bezoekers over de vloer.  Bij al die volgers zitten er regelmatig echte professionals uit de modewereld bij : ontwerpers, maar vooral fotografen natuurlijk.  Twijfel je nog ? MyModel is er van overtuigd dat Sharon een ideaal model is voor de reclamewereld.  Ze weet zichzelf of een product goed te promoten. Ze bevestigt ons dat ze dat inderdaad graag doet.
 
De toekomst begint nu, zegt ze.  Ze doet wat ze graag doet, nl. voor de camera staan. Ze voelt zich aangetrokken tot de grote fashion wereld maar naast het model zijn heeft zij ook de ambitie om miss te zijn.  Het model zijn en miss zijn,  zijn 2 verschillende ambities die mooi in balans kunnen zijn.
 
Profielreferenties.
 
Wil je meer te weten komen over Sharon, bekijk dan haar prachtige, persoonlijke website op https://sharonstd.wixsite.com/sharonlos-modeling.