MyModel Network

In de aandacht

Deze foto kreeg vandaag een 'Vind-ik-mooi' klik
van Geerts Fotoprojecten
Mooi!      (2 stemmen)
MyModel - portfolio\'s van fotomodellen, fotografen en andere artiesten.

Nieuwsberichten

Alle nieuwsberichten.

MyModel stelt voor ... Shyline Huigen

Gepubliceerd op 14 mei 2017

Ongeveer tweewekelijks presenteren wij een model van onze site die wij extra in de belangstelling zetten en promoten op de WeLoveMisses.be website die alom gekend is door een groot publiek, waar onder andere journalisten uit de modellenwereld.

Vandaag stelt MyModel Shyline Huigen in de kijker.

Model Shyline HuigenVandaag vertelt MyModel iets over het 21-jarige model Shyline Huigen uit Arnhem (Nijmegen, Nederland).  Ze werkt voor een kledingzaak en dat is waarschijnlijk niet toevallig.  Dit kan mooi gecombineerd gaan met modellenwerk om kleding te promoten. 
 
Hoe het begon.
Van kinds af zag zij dat haar moeder gefascineerd naar de Victoria's Secret Fashion show keek en dat trok mee de aandacht van Shyline.  Geboeid door de gedachte vertelde ze haar moeder : "Mama, ooit ga ik daar ook lopen".  Daarna groeide ze naar het modellenleven. De grotere gedrevenheid kwam vooral aan het rollen wanneer ze op een dag in de stad spontaan werd aangesproken door een fotograaf om in te gaan op een shoot. Dat gebeurde ook en ze kreeg de smaak naar meer shoots te pakken.  Een van de leukste tot hiertoe was een mooie boudoir shoot.  Ze ziet ook een doel in modellenwerk. Het liefst zou ze zich inzetten om bekende merken te promoten maar ze wil ook model staan voor entertainment doeleinden. Wegens de toenemende concurrentie bij kleding merkt ze immers dat reclame steeds inventiever de aandacht moet trekken.  Daar ligt een rol voor weggelegd voor Shyline.  Het mag best gevarieerd zijn in verschillende stijlen gaande van elegante kledij tot smaakvolle lingerie. Om haar veelzijdigheid en talent in modellenwerk aan te tonen is haar portfolio ook aangevuld met stijlvol bedekt naakt.  
 
Stralend talent.
Laat je niet misleiden door haar naam (Shy... wat dus "verlegen" betekent) want MyModel oordeelt dat haar foto's een uitdagende Shyline tonen.  Ze straalt ervaring uit en je denkt meteen aan "shine" i.p.v. "shy".  Zij is een "must see"  voor je camera en een "must have" voor je kledinglijn of om je product te promoten op een beurs.  Haar visie is niet beperkt tot een aantal soorten opdrachten.  Ze staat altijd open voor ideeën.  De bereidheid voor een goede inzet is alvast merkbaar.
 
Haar geheim.
Op voeding letten, zwemmen en een portie fitness horen bij de ingrediënten. Maar vooral is ze zichzelf, doet ze iets omdat ze het graag doet en laat ze zich niks wijsmaken.  Daar schuilt ook haar advies in voor andere meisjes die model willen worden : wees jezelf en waag je kans voor modellenwerk als je dat graag zou willen doen en als je je lekker in je lichaam voelt. Aldus, zegt een zelfverzekerde Shyline.  Zij merkt pienter op dat tijden veranderen en dat sommige in-denkbeeld-vastgeroeste organisaties vroeg of laat tot het besef komen dat het maatje teveel van vroegere jaren nu wel eens de norm van de realiteit kan zijn.  Je moet steeds meegaan met je tijd en het voordeel is aan de vooruitzienden.
 
Waar vind je Shyline ?
Als ze niet met een modellenopdracht bezig is, of met sport, dan duikt ze wel eens in leesboeken.  Als dat niet in Arnhem is, dan mogelijks wel op een ontspannen reis in Spanje waar een stuk van haar jeugdleven aan vastplakt. Ze houdt van een tikkeltje avontuur en naar Amerika trekken staat nog op haar to-do lijst.
Natuurlijk vind je haar zoals elke rijzende ster online op het internet.  Haar portfolio bij MyModel vind je op https://mymodel.website/model/Shyline .