MyModel Network

In de aandacht

Deze foto kreeg vandaag een 'Vind-ik-mooi' klik
van Nona
Mooi!      (3 stemmen)

model : Nona
Fotocommentaar : Mowa Models - Nona
MyModel - portfolio\'s van fotomodellen, fotografen en andere artiesten.

Nieuwsberichten

Alle nieuwsberichten.

Zelfsponsoring

Gepubliceerd op 22 oktober 2017

Vanaf heden kunnen leden zichzelf sponsoren op de site door zelf meer externe bezoekers te leiden naar hun eigen profiel op MyModel.  Dit geeft een dubbel voordeel : je zorgt zelf voor meer mensen die belangstelling kunnen hebben in je portfolio maar je vergroot daarmee ook de kans dat andere bezoekers aandacht krijgen voor je profiel op MyModel.

(Onze excuses echter voor onze onachtzaamheid en onvolledige testen waardoor het tijdelijk een rommeltje was in het websitegedeelte voor mobiele toestellen op 22 oktober 2017 maar we denken dat dit nu van de baan is.  Zie je toch nog iets mis, laat ons dan maar iets weten.)

Hoe zorg je er voor ?

Eenvoudiger kan het niet.  Je plaast de link naar je eigen profiel op een andere plaats op het internet waar je denkt dat mensen interesse hebben om je portfolio te bezichtigen.  Van zodra dat zij de link volgen krijg jij telkens 1000 sponsorpunten.

Er zijn wel enkele kleine voorwaarden en spelregels : 

  • Je moet een geverifieerd profiel hebben om van deze gelegenheid te kunnen gebruikmaken.
  • Je profiel moet toegankelijk zijn voor anonieme bezoekers.  Wel rekening houdend dat te beschermen foto's beschermd moeten blijven.  Het is je eigen verantwoordelijkheid om foto's af te schermen die door minderjarigen of ander doelpubliek niet mogen gezien worden.  Kijk dus je privacy instellingen na.
  • Enkel unieke bezoekers tellen voor de sponsoring.  Wie tweemaal op je link klikt zorgt niet voor extra sponsorpunten.
  • De sponsorpunten verminderen in waarde naargelang de tijd vordert.  Een aangebrachte link krijgt de eerste dag 1000 punten maar degradeert elke dag in aantal punten totdat een maand verstreken is.  Je moet dus wel blijvend mensen naar je profiel weten te laten komen om hoog te scoren.
  • Hoe je link naar je profiel er uit moet zien, kan je terugvinden in je tabblad "Mijn verwijzingen" via je Dashboard.

Voor wie niet handig is in het plaatsen van links zullen wij in de toekomst nog een andere oplossing voorzien, nl. door een SMS voting.  Uiteraard zal een SMS stem veel meer punten opleveren dan gratis link.

Door de zelfsponsoring maak je kans om vlak onder onze websitelogo te staan.  Dat is de plaats waar niemand naast kan kijken.  Zie hieronder ons voorbeeld :

Gesponsorde modellen, fotografen en andere artiesten op MyModel