E-mailadres :

Wachtwoord :
Wachtwoord vergeten?      Account aanmaken

In de aandacht

Dit is een van de leden met samenwerkingen met minstens 2 andere leden
model Veerle
model
Veerle

Willekeurig uit de top 25 gesponsorde profielen

model
Stella Cordes


sponsorpunten : 127814
positie : 1

model Stella Cordes uit Harlingen
 
model
Ellen Misman


sponsorpunten : 91459
positie : 2

model Ellen Misman uit Watervliet
 
model
Gentille


sponsorpunten : 55748
positie : 3

model Gentille uit Gent
 
fotograaf
Johnny Hendrikx


sponsorpunten : 13328
positie : 25

fotograaf Johnny Hendrikx uit Horizonlaan 25 B1 3600 Genk
 
model
Ija Del Mar


sponsorpunten : 19596
positie : 15

model Ija Del Mar uit Sint-Gillis-Waas
 
model
Lindsey Heselmans


sponsorpunten : 15436
positie : 24

model Lindsey Heselmans uit Westerlo
 
model
Malou Zeeman


sponsorpunten : 25492
positie : 11

model Malou Zeeman uit Barendrecht
 
model
Shanti


sponsorpunten : 25952
positie : 10

model Shanti uit Ibiza, Santa Eularia
 
fotograaf
FOTO Gniek


sponsorpunten : 17514
positie : 18

fotograaf FOTO Gniek uit Aalst
 
model
Nadia Nasir


sponsorpunten : 34788
positie : 5

model Nadia Nasir uit Rotterdam
 

Hoe werkt ons communicatiesyteem ?

Model worden UtrechtOp 16 november 2016 hebben wij een overgangssysteem in gang gezet met betrekking tot de manier van communiceren op onze site.

De nieuwe toepassing zou er toe moeten leiden dat de kosten voor het onderhoud van de website deels gerecupereerd worden en dat tegelijkertijd de kwaliteit op de site wordt verbeterd.

Voor leden die reeds vóór 16 november 2016 ingeschreven waren op onze site hebben wij de inspanning en de geste geleverd om alles te behouden zoals het vroeger was : nl.

==> Communicatie is gratis.  Om een andere lid te contacteren moeten ze wel een procedure doorlopen van contactverzoek voor elk ander lid waarmee zij berichten willen mee uitwisselen. Hier is dus niks veranderd.

==> Er wordt echter strenger gecontroleerd.  Bij vermoedens van een onecht profiel zal het profiel meteen inactief gezet worden totdat het tegendeel wordt bewezen.  Tevens zullen vermelde E-mail adressen in profielomschrijvingen niet meer getolereerd worden met ingang van 1 december 2016.  Dit omwille van de bescherming voor de leden in kwestie en ook voor de mensen die er mee willen communiceren.  We leven immers in een tijd waar spam mails hoogtij vieren en wij willen het effect van die praktijken inperken voor onze leden.

==> Wel nieuw maar optioneel is dat leden uit de oude periode kunnen kiezen voor een betalend abonnement om een verificatielabel(*) aan te vragen.

Voor leden die inschreven vanaf 16 november 2016 kunnen toegang tot het interne communicatiesysteem krijgen mits een abonnement.  De keuzes zijn als volgt :

==> Keuze 1 : men kiest geen abonnement.  Bijgevolg gebruikt het lid enkel het gratis portfoliosysteem en dus zonder interne communicatiemogelijkheid.  Informatieteksten die E-mail adressen bevatten zullen worden geblokkeerd met ingang van 1 december 2016.

==> Keuze 2 : men kan kiezen voor de optie van een betalend communicatieabonnement van telkens 1 maand of 1 jaar.  De prijzen zijn zeer democratisch gehouden, zoals ofwel een maandelijks abonnement van 2 euro, ofwel een jaarlijkse bijdrage van slechts 12 euro (inclusief 50% korting).

==> Keuze 3 (enkel voor modellen) : modellen krijgen de kans op een alternatief, maar gratis, abonnement voor communicatie door een kopij van hun identiteitskaart te sturen.  Deze optie hebben wij bedacht om het aantal inschrijvingen van modellen te bevorderen en toch te zorgen voor betrouwbare profielen.

Bij zowel keuze 2 & 3 zal normaal in alle gevallen een verificatielabel(*) toegekend worden.

Deze keuzemogelijkheden en procedures worden nog duidelijker uitgelegd in de "Gesprekken" pagina van uw profiel.
 
De vroegere generatie leden van vóór 16 november 2016 mogen desgewenst overschakelen op het nieuwe systeem voor communiceren maar gezien wij uitgaan van een lage opkomst van dergelijke aanvragen, kan die enkel op aanvraag gebeuren via E-mail vragen@mymodel.nl.
 
Zowel het betalend als het gratis abonnement voor nieuwe leden laten toe om te communiceren ZONDER voorafgaand contactverzoek.  Uiteraard kan een van de partijen wel een profiel blokkeren indien die behoefte zich voordoet.

 

(*) Wat is een verificatielabel ?

Dit is nieuw en werd tot het leven geroepen om voordelen te geven aan "betrouwbare" profielen.  Het is niet zo dat wij een huiszoeking houden en Interpol inschakelen om iemand volledig te doorgronden  Nee, het is relatief eenvoudig. Wij kennen een verificatielabel toe aan leden die zich geïdentificeerd hebben door het opsturen van hun identiteitskaart of door middel van een betaling.  Deze betaling hoeft zelfs niet eens doorlopend te zijn. 1 betaalde maand is voldoende.  Daarna blijft het label op je profiel staan.

Het voordeel is dat anderen dan duidelijk weten dat achter je profiel een persoon schuilt die identificeerbaar is en dat het voorgestelde profiel naar zeer grote waarschijnlijk niet fake is.

Het verificatielabel ziet er als volgt uit :   

Verificatielabel