In advertenties zoeken van ... ...waarin een of meerdere van volgende zoekwoorden (gescheiden door een komma) voorkomen

In de aandacht

Deze behoort tot de top 100 van meest bekeken foto's uit de laatste 24 uur.

Bekijk onze nieuw gelanceerde nieuws blog met ledennieuws : MyModel News Network

Advertenties


moderatorGeverifieerd lid Intro nieuws blog over leden
Alain | Oost-Vlaanderen | 693 keer bekeken. Geplaatst op 14-10-2020.

MyModel stelt trots het nieuwe project voor waarmee wij in hogere versnelling onze leden meer naamsbekendheid zullen geven. 

Welkom om onze nieuwspagina te zien op onze MyModel News Network pagina.  Voorzien met de power om nieuwsartikels in het heden en de toekomst van de nodige invloed te voorzien.

In tegenstelling tot het Facebook beleid waar je voortdurend berichten moet gooien om in de aandacht te blijven en waar je oude aankondigingen naar de bodemloze put ziet zinken hebben wij het alternatief om je blijvend in de aandacht te zetten door treffende artikels te plaatsen die kort maar illustratief tot de verbeelding kunnen spreken.

Wij doen hiermee het idee van de vergane WeLoveMisses website waar MyModel ooit mee samenwerkte weer tot leven komen en zullen alles aan het werk stellen om modellen maar ook gerelateerde artiesten die met modellen samenwerken mee in de kijker te zetten.

Bezoek onze pagina door hier op het logo te klikken : MyModel News Network

De bedoeling is dat creatieve leden van MyModel zelf ook artikels schrijven over hun leven als model of fotograaf en dus zelf de hoofdrol toekennen in het korte verhaal.  Wil je over een ander lid schrijven, wees er dan wel zeker dat je op z'n minst een bijrol hebt in het verhaal en dat de hoofdrolspeler akkoord is met de publicatie van het verhaal.  Alle artikels worden eerst door MyModel nagelezen en goedgekeurd voor publicatie.

De toegang tot de schrijfruimte in MyModel News Network is beperkt tot de geverifieerde abonnees van MyModel.  Op dit ogenblik kunnen we er niet automatisch voor zorgen dat leden kunnen inloggen op het domein van https://news.mymodelnetwork.eu.  Toegang kan ofwel aangevraagd worden waarna je een account krijgt waarmee je eerst een wachtwoord reset uitvoert. 
Of je meldt aan met de knop "Aanmelden met Facebook" die geverifieerde abonnees momenteel op hun MyModel Dashboard terugvinden.

We zullen de komende dagen meer ruchtbaarheid geven aan deze nieuws blog en zullen ook hierin zelf publiceren.

Geniet van je populariteit maar met mate.

 

Je kan alleen reacties bekijken als je ingelogd bent.