In advertenties zoeken van ... ...waarin een of meerdere van volgende zoekwoorden (gescheiden door een komma) voorkomen

In de aandacht

Geverifieerd lid dat vandaag de aandacht trok vanaf een andere site (met een doorverwijzing)
fotograaf Roel Lemstra
fotograaf
Roel Lemstra

Oproepjes


modelGeverifieerd lid 19 tot 30 juli shooten tot artnude in en om gerenoveerde boerderij aan het water
Shanti | ander gebied | 992 keer bekeken. Geplaatst op 16-06-2021.

VAN 19 TOT 30 JULI ben ik er weer...

Poseren tot artnude is mijn grote passie waar ik de expressie van mijn ziel in kan laten verdwalen. Mijn lichaam vertaald het onvertelde in bodypoetry. Deze keer is er de mogelijkheid om met mij te shooten in midden NL. In en om een gerenoveerde woonboerderij gelegen aan het water.

Deze shootlocatie heeft grote ramen, verschillende vertrekken waar we zowel binnen als buiten kunnen shooten tot artnude. De boerderij heeft authentieke details in de ruimtes, een ruime keuken, voldoende daglicht en een moderne badkamer met vrijstaande badkuip. Het is omringd door een erf met een tuin, veel groen en land er om heen.

Er is een trappetje waar ik zo het water in kan dippen. Shooten in het water kan voor de deur als het weer het toe laat.

Ik neem 2 nieuwe luxe kanten en transparante lingeriesets mee, waarvan 1 met een bodyharnes en 1 met jarretelles en kousen. Ook neem ik o.a. lange transparante rokken met splits, een kanten kimono en mijn high heels mee voor de shoots.

Ik poseer met een natuurlijke vertrouwdheid tot artnude tegen mijn poseertarief afhankelijk van de ideeen en hoe de foto's gebruikt gaan worden. Graag poseer ik met mijn eigen contract. De foto’s mogen gebruikt worden op je website, voor portfolio en social media. Indien je de foto’s commercieel zou willen gebruiken overleg dit dan vooraf met me.

Er zijn beperkte ‘slots’ te boeken. Ik shoot met grote voorkeur in de ochtenden vanaf 10 uur.
Stuur me bij interesse een email met je ideeen, categorieen van poseren en hoe je de foto's zou willen gebruiken. Laat me weten welke momenten voor jou het beste uitkomen in de periode van 19 juli tot 30 juli.

Zonnige groetjes,
Shanti

Ik krijg de foto vd locatie helaas niet in dit bericht geplakt.
Voor meer info en foto's:
shantimodel@outlook.com
https://www.instagram.com/shanti_lo_model/


 

Je kan alleen reacties bekijken als je ingelogd bent.