Gebruikersnaam :

Wachtwoord :
Wachtwoord vergeten?      Account aanmaken

In de aandacht

Dit geverifieerd lid heeft 100% van de ontvangen privéberichten beantwoord. Een lid waarop wij fier mogen zijn.
fotograaf Gareth Williams
fotograaf
Gareth WilliamsIk wil model worden

Ik wil model wordenJe wilt model worden en weet niet waar je het beste kunt beginnen? MyModel helpt je een handje, maar vergeet niet dat je er zelf ook 100% voor moet gaan!

 

Modellenbureau

Een voor de hand liggende manier om model te worden en modellenwerk te kunnen doen is door je aan te melden bij een modellenbureau of castingbureau. Deze zullen jouw als foto model dan inzetten om opdrachten te vervullen voor hun eigen klanten. Dit zijn vaak fotografen die op hun beurt ook weer een eigen opdrachtgever hebben, bijvoorbeeld een kleding merk. Maar voordat je aan de slag kunt bij een modellenbureau zal je eerst al wat ervaring op moeten doen, en belangrijker nog, een modellen portfolio moeten hebben. Voordat je je aanmeld is het dus belangrijk om eerst al wat ervaring op te doen met modellenwerk als foto model.

 

Modellen portfolio als beginnend foto model

Voor het opbouwen van je modellen portfolio kun je terecht bij MyModel.nl. Wij bieden je gratis de mogelijkheid aan om je eigen profiel aan te maken en in contact te komen met andere fotomodellen en fotografen. Daarnaast kun je er voor kiezen om een samenwerking aan gaan met andere MyModel.nl leden. Op deze manier kun je gemakkelijk ervaring op doen met modellenwerk als beginnend fotomodel.

 

Modellen portfolio als ervaren foto model

Wanneer je eenmaal wat ervaring opgedaan hebt met modellenwerk als foto model kun je je in gaan schrijven bij een modellenbureau en kun je (meer) geld gaan vragen voor je diensten. Als het goed is weet jij als fotomodel nu waar je sterke punten liggen, maak gebruik van die kennis. Er zijn veel mensen die graag foto model willen worden, dus de concurrentie is sterk.