E-mailadres :

Wachtwoord :
Wachtwoord vergeten?      Account aanmaken

In de aandacht

Deze foto kreeg de laatste 'Vind ik mooi' klik
van Claudia De Vries

Willekeurig uit de top 20 gesponsorde profielen

model
Stella Cordes


sponsorpunten : 513063
positie : 1

model Stella Cordes uit Utrecht
 
model
Manuela


sponsorpunten : 63374
positie : 3

model Manuela uit Den Haag
 
model
Virag De Waal


sponsorpunten : 13779
positie : 19

model Virag De Waal uit Zwolle
 
model
Fannie Model Belgium


sponsorpunten : 16373
positie : 14

model Fannie Model Belgium uit Oostende
 
fotograaf
Roel Lemstra


sponsorpunten : 63918
positie : 2

fotograaf Roel Lemstra uit Assen
 
fotograaf
William


sponsorpunten : 14562
positie : 18

fotograaf William uit Gennep
 
model
Jolien


sponsorpunten : 15674
positie : 15

model Jolien uit Dilsen-Stokkem
 
fotograaf
Jaap Van Egmond


sponsorpunten : 12852
positie : 20

fotograaf Jaap Van Egmond uit Katwijk
 
model
Lynn Toussaint


sponsorpunten : 28529
positie : 9

model Lynn Toussaint uit Brugge
 
model
Ija Del Mar


sponsorpunten : 32718
positie : 8

model Ija Del Mar uit Sint-Gillis-Waas
 

Ik wil model worden

Ik wil model wordenJe wilt model worden en weet niet waar je het beste kunt beginnen? MyModel helpt je een handje, maar vergeet niet dat je er zelf ook 100% voor moet gaan!

 

Modellenbureau

Een voor de hand liggende manier om model te worden en modellenwerk te kunnen doen is door je aan te melden bij een modellenbureau of castingbureau. Deze zullen jouw als foto model dan inzetten om opdrachten te vervullen voor hun eigen klanten. Dit zijn vaak fotografen die op hun beurt ook weer een eigen opdrachtgever hebben, bijvoorbeeld een kleding merk. Maar voordat je aan de slag kunt bij een modellenbureau zal je eerst al wat ervaring op moeten doen, en belangrijker nog, een modellen portfolio moeten hebben. Voordat je je aanmeldt is het dus belangrijk om eerst al wat ervaring op te doen met modellenwerk als foto model.

Het is geen absolute must om je op termijn aan te sluiten bij een modellenbureau : je kan dit puur om recreatieve reden doen voor een kleine bijverdienste. Maar omdat MyModel regelmatig het bezoek krijgt van modellenscouts of andere talentzoekers is het natuurlijk wel mogelijk dat je een aanbod krijgt om je talenten toch actiever te gebruiken.

 

Modellenportfolio als beginnend fotomodel

Voor het opbouwen van je modellen portfolio kun je terecht bij MyModel. Wij bieden je gratis de mogelijkheid aan om je eigen profiel aan te maken en in contact te komen met andere professionele artiesten zoals fotografen en visagisten. Daarnaast kun je er voor kiezen om een samenwerking aan gaan met andere MyModel leden. Op deze manier kun je gemakkelijk ervaring op doen met modellenwerk als beginnend fotomodel.

 

Modellenportfolio als ervaren fotomodel

Wanneer je eenmaal wat ervaring opgedaan hebt met modellenwerk als foto model kun je je in gaan schrijven bij een modellenbureau en kun je (meer) geld gaan vragen voor je diensten. Als het goed is weet jij als fotomodel nu waar je sterke punten liggen, maak gebruik van die kennis. Er zijn veel mensen die graag fotomodel willen worden, dus de concurrentie is sterk.