Uw advertentie hier ? Vraag info via de contact link onderaan. Standaardformule 1€ per 1.000 weergaven.


In de aandacht

Deze behoort tot de top 100 van meest bekeken foto's uit de laatste 24 uur.

Willekeurig uit de top 25 gesponsorde profielen

fotograaf
FOTO Gniek


sponsorpunten : 42736
positie : 6

fotograaf FOTO Gniek uit Aalst
 
model
Michelle Van Klei


sponsorpunten : 36462
positie : 8

model Michelle Van Klei uit Leerdam
 
model
Willeke Bartels


sponsorpunten : 32746
positie : 9

model Willeke Bartels uit Hoogeveen
 
fotograaf
Roel Lemstra


sponsorpunten : 416108
positie : 1

fotograaf Roel Lemstra uit Assen
 
model
Esmeralda Wijangco


sponsorpunten : 23104
positie : 16

model Esmeralda Wijangco uit Antwerpen
 
model
Malou Zeeman


sponsorpunten : 77938
positie : 3

model Malou Zeeman uit Barendrecht
 
model
Lina roselina


sponsorpunten : 107118
positie : 2

model Lina roselina uit Brugge
 
model
Nadia Nasir


sponsorpunten : 27110
positie : 11

model Nadia Nasir uit Rotterdam
 
model
Denise Swier


sponsorpunten : 25689
positie : 12

model Denise Swier uit Benningbroek
 
model
Gentille


sponsorpunten : 28047
positie : 10

model Gentille uit Gent
 

Ik wil model worden

Cover model Mandy GlasbergenJe wilt model worden en weet niet waar je het beste kunt beginnen? MyModel helpt je een handje, maar vergeet niet dat je er zelf ook 100% voor moet gaan!

 

Modellenbureau

Een voor de hand liggende manier om model te worden en modellenwerk te kunnen doen is door je aan te melden bij een modellenbureau of castingbureau. Deze zullen jouw als foto model dan inzetten om opdrachten te vervullen voor hun eigen klanten. Dit zijn vaak fotografen die op hun beurt ook weer een eigen opdrachtgever hebben, bijvoorbeeld een kleding merk. Maar voordat je aan de slag kunt bij een modellenbureau zal je eerst al wat ervaring op moeten doen, en belangrijker nog, een modellen portfolio moeten hebben. Voordat je je aanmeldt is het dus belangrijk om eerst al wat ervaring op te doen met modellenwerk als foto model.

Het is geen absolute must om je op termijn aan te sluiten bij een modellenbureau : je kan dit puur om recreatieve reden doen voor een kleine bijverdienste. Maar omdat MyModel regelmatig het bezoek krijgt van modellenscouts of andere talentzoekers is het natuurlijk wel mogelijk dat je een aanbod krijgt om je talenten toch actiever te gebruiken.

 

Modellenportfolio als beginnend fotomodel

Voor het opbouwen van je modellen portfolio kun je terecht bij MyModel. Wij bieden je gratis de mogelijkheid aan om je eigen profiel aan te maken en in contact te komen met andere professionele artiesten zoals fotografen en visagisten. Daarnaast kun je er voor kiezen om een samenwerking aan gaan met andere MyModel leden. Op deze manier kun je gemakkelijk ervaring op doen met modellenwerk als beginnend fotomodel.

 

Modellenportfolio als ervaren fotomodel

Wanneer je eenmaal wat ervaring opgedaan hebt met modellenwerk als foto model kun je je in gaan schrijven bij een modellenbureau en kun je (meer) geld gaan vragen voor je diensten. Als het goed is weet jij als fotomodel nu waar je sterke punten liggen, maak gebruik van die kennis. Er zijn veel mensen die graag fotomodel willen worden, dus de concurrentie is sterk.