E-mailadres :

Wachtwoord :
Wachtwoord vergeten?      Account aanmaken

In de aandacht

Dit geverifieerd model heeft 100% van de ontvangen privéberichten beantwoord. Een lid waarop wij fier mogen zijn.
model Kiara Z Keyra
model
Kiara Z Keyra

Willekeurig uit de top 25 gesponsorde profielen

model
Lindsey


sponsorpunten : 23650
positie : 12

model Lindsey uit Westerlo
 
model
Malou Zeeman


sponsorpunten : 183611
positie : 1

model Malou Zeeman uit Barendrecht
 
fotograaf
Roel Lemstra


sponsorpunten : 50506
positie : 2

fotograaf Roel Lemstra uit Assen
 
model
Stephanie


sponsorpunten : 15588
positie : 18

model Stephanie uit Sint-truiden
 
fotograaf
R en S Fotografie


sponsorpunten : 14066
positie : 24

fotograaf R en S Fotografie uit Apeldoorn
 
model
Jelena Melody


sponsorpunten : 45565
positie : 3

model Jelena Melody uit De Lier
 
fotograaf
Suitcase


sponsorpunten : 15210
positie : 19

fotograaf Suitcase uit Ermelo
 
model
EdinaLadina


sponsorpunten : 26944
positie : 11

model EdinaLadina uit Enschede
 
model
Olga Margreta Portfolio


sponsorpunten : 14832
positie : 23

model Olga Margreta Portfolio  uit Amersfoort
 
model
Ija Del Mar


sponsorpunten : 23564
positie : 13

model Ija Del Mar uit Sint-Gillis-Waas
 

Ik wil model worden

Cover model Mandy GlasbergenJe wilt model worden en weet niet waar je het beste kunt beginnen? MyModel helpt je een handje, maar vergeet niet dat je er zelf ook 100% voor moet gaan!

 

Modellenbureau

Een voor de hand liggende manier om model te worden en modellenwerk te kunnen doen is door je aan te melden bij een modellenbureau of castingbureau. Deze zullen jouw als foto model dan inzetten om opdrachten te vervullen voor hun eigen klanten. Dit zijn vaak fotografen die op hun beurt ook weer een eigen opdrachtgever hebben, bijvoorbeeld een kleding merk. Maar voordat je aan de slag kunt bij een modellenbureau zal je eerst al wat ervaring op moeten doen, en belangrijker nog, een modellen portfolio moeten hebben. Voordat je je aanmeldt is het dus belangrijk om eerst al wat ervaring op te doen met modellenwerk als foto model.

Het is geen absolute must om je op termijn aan te sluiten bij een modellenbureau : je kan dit puur om recreatieve reden doen voor een kleine bijverdienste. Maar omdat MyModel regelmatig het bezoek krijgt van modellenscouts of andere talentzoekers is het natuurlijk wel mogelijk dat je een aanbod krijgt om je talenten toch actiever te gebruiken.

 

Modellenportfolio als beginnend fotomodel

Voor het opbouwen van je modellen portfolio kun je terecht bij MyModel. Wij bieden je gratis de mogelijkheid aan om je eigen profiel aan te maken en in contact te komen met andere professionele artiesten zoals fotografen en visagisten. Daarnaast kun je er voor kiezen om een samenwerking aan gaan met andere MyModel leden. Op deze manier kun je gemakkelijk ervaring op doen met modellenwerk als beginnend fotomodel.

 

Modellenportfolio als ervaren fotomodel

Wanneer je eenmaal wat ervaring opgedaan hebt met modellenwerk als foto model kun je je in gaan schrijven bij een modellenbureau en kun je (meer) geld gaan vragen voor je diensten. Als het goed is weet jij als fotomodel nu waar je sterke punten liggen, maak gebruik van die kennis. Er zijn veel mensen die graag fotomodel willen worden, dus de concurrentie is sterk.