Gebruikersnaam :

Wachtwoord :
Wachtwoord vergeten?      Account aanmaken

In de aandacht

Dit model verdwijnt binnenkort wegens langdurige inactiviteit. Doe deze persoon een voorstel om actief en online te blijven.

model Beslija
model
Beslija

Willekeurig uit de top 20 gesponsorde profielen

fotograaf


17492 sponsorpunten
positie : 15

fotograaf Jos Peeters uit Gilze
 
fotograaf


43379 sponsorpunten
positie : 2

fotograaf Fotografie Beijk Theo uit Nuenen
 
model


14776 sponsorpunten
positie : 20

model Cher uit Utrecht
 
model


28780 sponsorpunten
positie : 7

model Ija Del Mar uit Sint-Gillis-Waas
 
model


16694 sponsorpunten
positie : 16

model Edina Bavcic uit Enschede
 
model


23865 sponsorpunten
positie : 13

model Manuela uit Den Haag
 
model


34023 sponsorpunten
positie : 6

model Nina uit Tilburg
 
model


83094 sponsorpunten
positie : 1

model Stella Cordes uit Utrecht
 
model


15558 sponsorpunten
positie : 19

model Patrick uit Merchtem
 
fotograaf


41992 sponsorpunten
positie : 3

fotograaf Kroesbeek Photography uit Oostvoorne
 

Ik wil model worden

Ik wil model wordenJe wilt model worden en weet niet waar je het beste kunt beginnen? MyModel helpt je een handje, maar vergeet niet dat je er zelf ook 100% voor moet gaan!

 

Modellenbureau

Een voor de hand liggende manier om model te worden en modellenwerk te kunnen doen is door je aan te melden bij een modellenbureau of castingbureau. Deze zullen jouw als foto model dan inzetten om opdrachten te vervullen voor hun eigen klanten. Dit zijn vaak fotografen die op hun beurt ook weer een eigen opdrachtgever hebben, bijvoorbeeld een kleding merk. Maar voordat je aan de slag kunt bij een modellenbureau zal je eerst al wat ervaring op moeten doen, en belangrijker nog, een modellen portfolio moeten hebben. Voordat je je aanmeld is het dus belangrijk om eerst al wat ervaring op te doen met modellenwerk als foto model.

 

Modellen portfolio als beginnend foto model

Voor het opbouwen van je modellen portfolio kun je terecht bij MyModel.nl. Wij bieden je gratis de mogelijkheid aan om je eigen profiel aan te maken en in contact te komen met andere fotomodellen en fotografen. Daarnaast kun je er voor kiezen om een samenwerking aan gaan met andere MyModel.nl leden. Op deze manier kun je gemakkelijk ervaring op doen met modellenwerk als beginnend fotomodel.

 

Modellen portfolio als ervaren foto model

Wanneer je eenmaal wat ervaring opgedaan hebt met modellenwerk als foto model kun je je in gaan schrijven bij een modellenbureau en kun je (meer) geld gaan vragen voor je diensten. Als het goed is weet jij als fotomodel nu waar je sterke punten liggen, maak gebruik van die kennis. Er zijn veel mensen die graag foto model willen worden, dus de concurrentie is sterk.