Gebruikersnaam :

Wachtwoord :
Wachtwoord vergeten?      Account aanmaken

In de aandacht

Geverifieerd lid dat nu wordt bekeken
model Vera
model
Vera

Willekeurig uit de top 20 gesponsorde profielen

fotograaf


25150 sponsorpunten
positie : 15

fotograaf Jan Groot uit HOORN NH
 
model


25953 sponsorpunten
positie : 14

model Ija Del Mar uit Sint-Gillis-Waas
 
fotograaf


78305 sponsorpunten
positie : 3

fotograaf Roel Lemstra uit Assen
 
model


43911 sponsorpunten
positie : 12

model Olga Margreta Helga uit Amersfoort
 
fotograaf


16436 sponsorpunten
positie : 20

fotograaf Stefan Fotografeert uit Assen
 
model


52399 sponsorpunten
positie : 7

model Vera uit Hofstade Zemst
 
model


80624 sponsorpunten
positie : 2

model Stella Cordes uit Utrecht
 
fotograaf


184878 sponsorpunten
positie : 1

fotograaf Danny Peulders uit Kortrijk
 
fotograaf


48480 sponsorpunten
positie : 9

fotograaf Kroesbeek Photography uit Oostvoorne
 
model


44142 sponsorpunten
positie : 11

model Nina uit Tilburg
 

Ik wil model worden

Ik wil model wordenJe wilt model worden en weet niet waar je het beste kunt beginnen? MyModel helpt je een handje, maar vergeet niet dat je er zelf ook 100% voor moet gaan!

 

Modellenbureau

Een voor de hand liggende manier om model te worden en modellenwerk te kunnen doen is door je aan te melden bij een modellenbureau of castingbureau. Deze zullen jouw als foto model dan inzetten om opdrachten te vervullen voor hun eigen klanten. Dit zijn vaak fotografen die op hun beurt ook weer een eigen opdrachtgever hebben, bijvoorbeeld een kleding merk. Maar voordat je aan de slag kunt bij een modellenbureau zal je eerst al wat ervaring op moeten doen, en belangrijker nog, een modellen portfolio moeten hebben. Voordat je je aanmeld is het dus belangrijk om eerst al wat ervaring op te doen met modellenwerk als foto model.

 

Modellen portfolio als beginnend foto model

Voor het opbouwen van je modellen portfolio kun je terecht bij MyModel.nl. Wij bieden je gratis de mogelijkheid aan om je eigen profiel aan te maken en in contact te komen met andere fotomodellen en fotografen. Daarnaast kun je er voor kiezen om een samenwerking aan gaan met andere MyModel.nl leden. Op deze manier kun je gemakkelijk ervaring op doen met modellenwerk als beginnend fotomodel.

 

Modellen portfolio als ervaren foto model

Wanneer je eenmaal wat ervaring opgedaan hebt met modellenwerk als foto model kun je je in gaan schrijven bij een modellenbureau en kun je (meer) geld gaan vragen voor je diensten. Als het goed is weet jij als fotomodel nu waar je sterke punten liggen, maak gebruik van die kennis. Er zijn veel mensen die graag foto model willen worden, dus de concurrentie is sterk.