E-mailadres :

Wachtwoord :
Wachtwoord vergeten?      Account aanmaken

In de aandacht

Dit geverifieerd lid heeft een snelle reactiescore. Houden zo !
fotograaf Schiffeleers Steven
fotograaf
Schiffeleers Steven

Willekeurig uit de top 25 gesponsorde profielen

fotograaf
Roel Lemstra


sponsorpunten : 50506
positie : 2

fotograaf Roel Lemstra uit Assen
 
model
Lindsey


sponsorpunten : 23650
positie : 12

model Lindsey uit Westerlo
 
model
Stephanie


sponsorpunten : 15588
positie : 18

model Stephanie uit Sint-truiden
 
model
Nadia Nasir


sponsorpunten : 33516
positie : 6

model Nadia Nasir uit Rotterdam
 
fotograaf
R en S Fotografie


sponsorpunten : 14066
positie : 24

fotograaf R en S Fotografie uit Apeldoorn
 
model
Michelle Van Klei


sponsorpunten : 19532
positie : 17

model Michelle Van Klei uit Leerdam
 
model
Jelena Melody


sponsorpunten : 45565
positie : 3

model Jelena Melody uit De Lier
 
model
Malou Zeeman


sponsorpunten : 183611
positie : 1

model Malou Zeeman uit Barendrecht
 
model
Gentille


sponsorpunten : 38991
positie : 4

model Gentille uit Gent
 

Beginnend model

Cover model Mandy GlasbergenBen je een beginnend fotomodel of wil je graag model worden? Dan hebben wij hier een aantal tips voor jou om je te helpen hoger op te komen in de modellenwereld. Door meer ervaring op te doen als fotomodel zal je in de toekomst meer modellenwerk kunnen gaan doen en kan je geld gaan verdienen met model staan.

Als beginnend model is het heel belangrijk om je sterke en zwakke punten te achterhalen. Deze punten kan je alleen achterhalen door ervaring op te doen met modellenwerk als fotomodel. Wanneer je nog weinig of geen ervaring hebt opgedaan verdien je meestal nog niets met model staan, hiervoor zul je eerst een goed modellen portfolio moeten laten zien. Het is dus belangrijk om naast ervaring op doen ook te werken aan je portfolio, hiermee kun je toekomstige opdrachtgevers overtuigen van jouw kwaliteiten als fotomodel.

 

Van beginnend model naar ervaren model

Van beginnend model naar ervaren, professioneel foto model is een lange rit. Dit is niet iets wat je in een half jaartje even doet. Je zult veel ervaring op moeten doen een diverse situaties en fotoshoots. Ook zul je veel moeten werken aan je uitstraling en het poseren als model. Als ervaren model wordt van je verwacht dat je zelf weet wat jouw mooie kant is. Jij moet weten welke poses de beste plaatjes op gaan leveren.