E-mailadres :

Wachtwoord :
Wachtwoord vergeten?      Account aanmaken

In de aandacht

Deze foto werd minder dan 7 dagen geleden online gezet
van Pieter Slegers

Willekeurig uit de top 20 gesponsorde profielen

fotograaf
Kroesbeek Photography


sponsorpunten : 28245
positie : 11

fotograaf Kroesbeek Photography uit Oostvoorne
 
fotograaf
Jos Peeters


sponsorpunten : 57053
positie : 1

fotograaf Jos Peeters uit Gilze
 
model
Jolien


sponsorpunten : 47064
positie : 3

model Jolien uit Dilsen-Stokkem
 
model
Stella Cordes


sponsorpunten : 44233
positie : 4

model Stella Cordes uit Harlingen
 
model
Fannie Model Belgium


sponsorpunten : 38217
positie : 7

model Fannie Model Belgium uit Oostende
 
model
Olga Margreta Portfolio


sponsorpunten : 40671
positie : 5

model Olga Margreta Portfolio  uit Amersfoort
 
fotograaf
Roel Lemstra


sponsorpunten : 48814
positie : 2

fotograaf Roel Lemstra uit Assen
 
model
Curvymodel mellie


sponsorpunten : 35011
positie : 8

model Curvymodel mellie uit Drachten
 
fotograaf
Jaap Van Egmond


sponsorpunten : 21188
positie : 17

fotograaf Jaap Van Egmond uit Katwijk
 

Beginnend model

Beginnend modelBen je een beginnend fotomodel of wil je graag model worden? Dan hebben wij hier een aantal tips voor jou om je te helpen hoger op te komen in de modellenwereld. Door meer ervaring op te doen als fotomodel zal je in de toekomst meer modellenwerk kunnen gaan doen en kan je geld gaan verdienen met model staan.

Als beginnend model is het heel belangrijk om je sterke en zwakke punten te achterhalen. Deze punten kan je alleen achterhalen door ervaring op te doen met modellenwerk als fotomodel. Wanneer je nog weinig of geen ervaring hebt opgedaan verdien je meestal nog niets met model staan, hiervoor zul je eerst een goed modellen portfolio moeten laten zien. Het is dus belangrijk om naast ervaring op doen ook te werken aan je portfolio, hiermee kun je toekomstige opdrachtgevers overtuigen van jouw kwaliteiten als fotomodel.

 

Van beginnend model naar ervaren model

Van beginnend model naar ervaren, professioneel foto model is een lange rit. Dit is niet iets wat je in een half jaartje even doet. Je zult veel ervaring op moeten doen een diverse situaties en fotoshoots. Ook zul je veel moeten werken aan je uitstraling en het poseren als model. Als ervaren model wordt van je verwacht dat je zelf weet wat jouw mooie kant is. Jij moet weten welke poses de beste plaatjes op gaan leveren.