Gebruikersnaam :

Wachtwoord :
Wachtwoord vergeten?      Account aanmaken

In de aandacht

Dit model verdwijnt binnenkort wegens langdurige inactiviteit. Doe deze persoon een voorstel om actief en online te blijven.

model Marian Croes
model
Marian Croes

Willekeurig uit de top 20 gesponsorde profielen

fotograaf


25826 sponsorpunten
positie : 11

fotograaf Erik Van Santen uit Boskoop
 
model


17960 sponsorpunten
positie : 16

model Ina Dams uit Blanden
 
model


27849 sponsorpunten
positie : 8

model Vinz Hiemstra uit Delft
 
model


21070 sponsorpunten
positie : 15

model Lindsey Heselmans uit Riemst
 
fotograaf


341233 sponsorpunten
positie : 1

fotograaf Joop Bruurs uit Best
 
model


24589 sponsorpunten
positie : 13

model Ija Del Mar uit Sint-Gillis-Waas
 
model


202915 sponsorpunten
positie : 2

model Malou Zeeman uit Barendrecht
 
fotograaf


15523 sponsorpunten
positie : 19

fotograaf Jos Peeters uit Gilze
 
model


72961 sponsorpunten
positie : 3

model Stella Cordes uit Utrecht
 
fotograaf


27191 sponsorpunten
positie : 9

fotograaf Danny Peulders uit Kortrijk
 

Beginnend model

Beginnend modelBen je een beginnend fotomodel of wil je graag model worden? Dan hebben wij hier een aantal tips voor jou om je te helpen hoger op te komen in de modellenwereld. Door meer ervaring op te doen als fotomodel zal je in de toekomst meer modellenwerk kunnen gaan doen en kan je geld gaan verdienen met model staan.

Als beginnend model is het heel belangrijk om je sterke en zwakke punten te achterhalen. Deze punten kan je alleen achterhalen door ervaring op te doen met modellenwerk als fotomodel. Wanneer je nog weinig of geen ervaring hebt opgedaan verdien je meestal nog niets met model staan, hiervoor zul je eerst een goed modellen portfolio moeten laten zien. Het is dus belangrijk om naast ervaring op doen ook te werken aan je portfolio, hiermee kun je toekomstige opdrachtgevers overtuigen van jouw kwaliteiten als fotomodel.

 

Van beginnend model naar ervaren model

Van beginnend model naar ervaren, professioneel foto model is een lange rit. Dit is niet iets wat je in een half jaartje even doet. Je zult veel ervaring op moeten doen een diverse situaties en fotoshoots. Ook zul je veel moeten werken aan je uitstraling en het poseren als model. Als ervaren model wordt van je verwacht dat je zelf weet wat jouw mooie kant is. Jij moet weten welke poses de beste plaatjes op gaan leveren.