Gebruikersnaam :

Wachtwoord :
Wachtwoord vergeten?      Account aanmaken

In de aandacht

Deze foto kreeg de laatste 'Vind ik mooi' klik
van Ellen Misman

Willekeurig uit de top 20 gesponsorde profielen

fotograaf


25150 sponsorpunten
positie : 15

fotograaf Jan Groot uit HOORN NH
 
fotograaf


56607 sponsorpunten
positie : 6

fotograaf Jaap Van Egmond uit Katwijk
 
fotograaf


184878 sponsorpunten
positie : 1

fotograaf Danny Peulders uit Kortrijk
 
model


49466 sponsorpunten
positie : 8

model Lynn Toussaint uit Brugge
 
fotograaf


78305 sponsorpunten
positie : 3

fotograaf Roel Lemstra uit Assen
 
model


80624 sponsorpunten
positie : 2

model Stella Cordes uit Utrecht
 
model


25953 sponsorpunten
positie : 14

model Ija Del Mar uit Sint-Gillis-Waas
 
model


18326 sponsorpunten
positie : 18

model Jelena Melody uit De Lier
 
model


20545 sponsorpunten
positie : 16

model Lindsey Heselmans uit Riemst
 
model


44142 sponsorpunten
positie : 11

model Nina uit Tilburg
 

Beginnend model

Beginnend modelBen een beginnend fotomodel of wil je graag model worden? Dan hebben wij hier een aantal tips voor jou om je te helpen hoger op te komen in de modellenwereld. Door meer ervaring op te doen als fotomodel zal je in de toekomst meer modellenwerk kunnen gaan doen en kan je geld gaan verdienen met model staan.

 

Beginnend model

Als beginnend model is het heel belangrijk om je sterke en zwakke punten te achterhalen. Deze punten kan je alleen achterhalen door ervaring op te doen met modellenwerk als fotomodel. Wanneer je nog weinig of geen ervaring hebt opgedaan verdien je meestal nog niets met model staan, hiervoor zul je eerst een goed modellen portfolio moeten laten zien. Het is dus belangrijk om naast ervaring op doen ook te werken aan je portfolio, hiermee kun je toekomstige opdrachtgevers overtuigen van jouw kwaliteiten als fotomodel.

 

Van beginnend model naar ervaren model

Van beginnend model naar ervaren, professioneel foto model is een lange rit. Dit is niet iets wat je in een half jaartje even doet. Je zult veel ervaring op moeten doen een diverse situaties en fotoshoots. Ook zul je veel moeten werken aan je uitstraling en het poseren als model. Als ervaren model wordt van je verwacht dat je zelf weet wat jouw mooie kant is. Jij moet weten welke poses de beste plaatjes op gaan leveren.