E-mailadres :

Wachtwoord :
Wachtwoord vergeten?      Account aanmaken

In de aandacht

Dit model verdwijnt binnenkort wegens langdurige inactiviteit. Doe deze persoon een voorstel om actief en online te blijven.

model BlackDiamand
model
BlackDiamand

Willekeurig uit de top 25 gesponsorde profielen

fotograaf
Jaap Van Egmond


sponsorpunten : 15689
positie : 23

fotograaf Jaap Van Egmond uit Katwijk
 
model
Gentille


sponsorpunten : 55748
positie : 3

model Gentille uit Gent
 
fotograaf
Kroesbeek Photography


sponsorpunten : 26128
positie : 9

fotograaf Kroesbeek Photography  uit Oostvoorne
 
model
Stella Cordes


sponsorpunten : 127814
positie : 1

model Stella Cordes uit Harlingen
 
model
Malou Zeeman


sponsorpunten : 25492
positie : 11

model Malou Zeeman uit Barendrecht
 
model
Ija Del Mar


sponsorpunten : 19596
positie : 15

model Ija Del Mar uit Sint-Gillis-Waas
 
model
Ellen Misman


sponsorpunten : 91459
positie : 2

model Ellen Misman uit Watervliet
 
fotograaf
Suitcase


sponsorpunten : 18567
positie : 16

fotograaf Suitcase uit Ermelo
 
model
Shanti


sponsorpunten : 25952
positie : 10

model Shanti uit Ibiza, Santa Eularia
 

Beginnend model

Beginnend modelBen je een beginnend fotomodel of wil je graag model worden? Dan hebben wij hier een aantal tips voor jou om je te helpen hoger op te komen in de modellenwereld. Door meer ervaring op te doen als fotomodel zal je in de toekomst meer modellenwerk kunnen gaan doen en kan je geld gaan verdienen met model staan.

Als beginnend model is het heel belangrijk om je sterke en zwakke punten te achterhalen. Deze punten kan je alleen achterhalen door ervaring op te doen met modellenwerk als fotomodel. Wanneer je nog weinig of geen ervaring hebt opgedaan verdien je meestal nog niets met model staan, hiervoor zul je eerst een goed modellen portfolio moeten laten zien. Het is dus belangrijk om naast ervaring op doen ook te werken aan je portfolio, hiermee kun je toekomstige opdrachtgevers overtuigen van jouw kwaliteiten als fotomodel.

 

Van beginnend model naar ervaren model

Van beginnend model naar ervaren, professioneel foto model is een lange rit. Dit is niet iets wat je in een half jaartje even doet. Je zult veel ervaring op moeten doen een diverse situaties en fotoshoots. Ook zul je veel moeten werken aan je uitstraling en het poseren als model. Als ervaren model wordt van je verwacht dat je zelf weet wat jouw mooie kant is. Jij moet weten welke poses de beste plaatjes op gaan leveren.