E-mailadres :

Wachtwoord :
Wachtwoord vergeten?      Account aanmaken

Uw advertentie hier ? Vraag info.

In de aandacht

Deze foto werd minder dan 7 dagen geleden online gezet

Willekeurig uit de top 25 gesponsorde profielen

fotograaf
Modelart Fotografie


sponsorpunten : 52548
positie : 4

fotograaf Modelart Fotografie uit Veghel
 
model
Jelena Melody


sponsorpunten : 70906
positie : 3

model Jelena Melody uit De Lier
 
fotograaf
Fotografie Beijk Theo


sponsorpunten : 21084
positie : 14

fotograaf Fotografie Beijk Theo uit Nuenen
 
fotograaf
Roel Lemstra


sponsorpunten : 139889
positie : 1

fotograaf Roel Lemstra uit Assen
 
model
Malou Zeeman


sponsorpunten : 21861
positie : 13

model Malou Zeeman uit Barendrecht
 
model
Willeke Bartels


sponsorpunten : 44976
positie : 6

model Willeke Bartels uit Hoogeveen
 
model
Stan Dannijs


sponsorpunten : 17106
positie : 19

model Stan Dannijs uit Tilburg
 
model
Esmeralda Wijangco


sponsorpunten : 70941
positie : 2

model Esmeralda Wijangco uit Antwerpen
 
fotograaf
Jaap Van Egmond


sponsorpunten : 34434
positie : 8

fotograaf Jaap Van Egmond uit Katwijk
 

Beginnend model

Cover model Mandy GlasbergenBen je een beginnend fotomodel of wil je graag model worden? Dan hebben wij hier een aantal tips voor jou om je te helpen hoger op te komen in de modellenwereld. Door meer ervaring op te doen als fotomodel zal je in de toekomst meer modellenwerk kunnen gaan doen en kan je geld gaan verdienen met model staan.

Als beginnend model is het heel belangrijk om je sterke en zwakke punten te achterhalen. Deze punten kan je alleen achterhalen door ervaring op te doen met modellenwerk als fotomodel. Wanneer je nog weinig of geen ervaring hebt opgedaan verdien je meestal nog niets met model staan, hiervoor zul je eerst een goed modellen portfolio moeten laten zien. Het is dus belangrijk om naast ervaring op doen ook te werken aan je portfolio, hiermee kun je toekomstige opdrachtgevers overtuigen van jouw kwaliteiten als fotomodel.

 

Van beginnend model naar ervaren model

Van beginnend model naar ervaren, professioneel foto model is een lange rit. Dit is niet iets wat je in een half jaartje even doet. Je zult veel ervaring op moeten doen een diverse situaties en fotoshoots. Ook zul je veel moeten werken aan je uitstraling en het poseren als model. Als ervaren model wordt van je verwacht dat je zelf weet wat jouw mooie kant is. Jij moet weten welke poses de beste plaatjes op gaan leveren.