Zoek leden in dit overzicht
Ik zoek

Provincie :


Stad :


Max. radius** : km

Naam bevat :
Volgorde :enkel geverifieerde leden
enkel professionele leden


* : Aangemelde leden kunnen ook de exclusieve resultaten zien.
**: input enkel voor geverifieerde leden en abonnees.
Nieuw ! Dit overzicht is toegankelijk voor alle bezoekers op MyModel. Gesorteerd op laatste wijzigingen
Sorteer op | Laatste wijziging | Toegangsprijs (laag -> hoog)
Thuisstudio D (gratis binnenlocatie)
Coördinaten : Lede

Zelf ingerichte studio, kan met verschillende achtergronden. Kan anders ingericht worden voor bv illusie in een andere kamer te zijn. Verschillende lichtbronnen. En gewoon knus ingericht, een huiselijke sfeer.Wandelbos / oude waranda (gratis buitenlocatie)
Coördinaten : Wandelboslaan Tilburg

Mooie bosrijke omgeving. Met mooie vijver , dierenboerderij , speeltuin, kunstbeeldenBrussel (gratis buitenlocatie)
Coördinaten : 1000 Brussel

Urban environment with a lot of street art. Many buildings and graffiti places. There are also some parks in Brussels.Zandenbos (gratis buitenlocatie)
Coördinaten : Nunspeet

Mooi bos voor een fotoshoot België (gratis binnenlocatie)
Coördinaten : West Vlaanderen


Site Romeinse Tempel (gratis buitenlocatie)
Coördinaten : Keverstraat Tongeren 3700 Limburg België

Prachtige historische site rustig gelegen kort bij parking ( Hasselsesteenweg  en Bilzersteenweg ) Gratis toegankelijk volg pijl "site romeine tempel "

 Hulshorsterzand (gratis buitenlocatie)
Coördinaten : 52.3519236,5.6499714,13

Huslhorsterzand is vernoemd naar het Veluwse dorpje Hulshorst in de gemeente Nunspeet, het word vaker gebruikt als fotolocatie. Het is een van de grootste zandversuivingen van Nederland. De zandverstuiving is te berijken van 3 parkeerplaatsen, namelijk parkeerplaats Hierderweg(je moet dan wel een stukje lopen), Klarenweg en Brandsweg. Mij advies om de auto te parkeren is de brandsweg.Fotostudio Werner (fotostudio)
Coördinaten : Asse - België

Studio is vlot te bereiken. Wagens kunnen  binnen gefotografeerd worden

 

 

 

fotostudio webVogelobservatorium Tij (gratis buitenlocatie)
Coördinaten : 51.818961872711384, 4.055328368575665

Door de unieke vorm van het vogelobservatorium geeft dit ook een aparte uitstraling voor shoots.

 

Let wel op dat het gebied naar en rond om het observatorium een beschermd natuurgebied is. Het kan dus ook voorkomen in bepaalde tijden van jaar het druk is met bezoekers. Tevens is het een lang pad richting het observatorium.Studio 10A (commerciële binnenlocatie)
Coördinaten : Ring 10A, 3212 LS Simonshaven, Nederland

Volledig uitgeruste studio met 5 Bowens 500Ws Flitskoppen, diverse modifyers, rookmachine, windmachine, vele achtergronden.

Opnameruimte is 8x8 meter, 4 meter hoog!! (dus je kan je licht goed kwijt), vloerverwarming, matzwarte wanden en plafond, betonvloer grijs.

Toilet, aparte bar/keuken/zithoek, aparte visagie ruimte, aparte omkleedruimte, douche

Vrij parkeren in de straat. Bushalte op 100 meter loopafstand.

Te huur per dagdeel.

 Uitkijktoren Beningerwaard / Spuimonding (gratis buitenlocatie)
Coördinaten : 51.7944964,4.2509794

Waar de Spui uitmondt in het Haringvliet ligt de Spuimonding, hier kunt u volop genieten van de natuur. Er is een wandelpad die u via een brug en een trekpontje door het hele gebied brengt. Beklim de uitzichttoren aan de oostkant van het gebied. Van bovenaf heeft u een verbluffend uitzicht over het gebied, het Spui en het Haringvliet en een groot gedeelte van Voorne-Putten en de Hoeksche WaarZandwacht Maasvlakte (gratis buitenlocatie)
Coördinaten : 51.921944, 3.984722

Zandwacht is een aan de kust gelegen kunstwerk op het Maasvlaktestrand bij de Tweede Maasvlakte ontworpen door kunstenaarscollectief Observatorium. Het beeld heeft een oppervlakte van 20 bij 40 meter en een hoogte van 12 meter en is gemaakt van extra sterk zandkleurig beton.ENCI groeve Maastricht (gratis buitenlocatie)
Coördinaten : Lage Kanaaldijk 115, 6212 NA Maastricht

De ENCI groeve is een plek waar mergel is gewonnen voor de cementindustrie. Nu dit gestopt is, is er een uniek natuurgebied onstaan. Je hebt plekken met de mergelwanden maar ook uitzicht over de hele groeve via het uitzichtplateau.Kasteelruïne Lichtenberg (gratis buitenlocatie)
Coördinaten : Lichtenbergweg 2, 6212 NG Maastricht

Kasteelruïne Lichtenberg is een ruïne van een kasteel gelegen op de Sint-Pietersberg. Er zit een hoeve omheen, maar de kasteeltoren is nog altijd vrij te bezoeken. Hier kan je boven, in en naast de toren dus gebruiken voor fotoshoots.Vision Studio (fotostudio)
Coördinaten : Horizonaan, 25/1 Genk 3600 Belgie

Grote multi funtionele studio +-103m². Er zijn 3 Elinchrom ELC Pro HD 500 en 3 Elinchrom ELC Pro HD 1000 studiolampen aanwezig, rookmachine, verwarming, triggers voor nikon en canon. Hulp met lichtinstelling , visagie en styling is mogelijk. Externe keuken, extra kleine studio van 30m², visagieruimte, en toiletten zijn aanwezig. Mogelijkheid om te overnachten in de modellensuite is eveneens mogelijk.Lommelse Sahara (gratis buitenlocatie)
Coördinaten : 51.24443, 5.30321

Het gebied Sahara doet zijn naam alle eer aan: de grote zandvlakte lijkt op een miniatuurwoestijn. Maar er zijn ook helderblauwe meertjes, heidestroken en geurende naald- en loofbossen. De schilderachtige landschappen en de enorme afwisseling maken een wandeling hier tot een unieke ervaring. Genoeg leuke plekjes om te fotograferen Praktisch Startplaats en parking: Evenementenhal De Soeverein, Sportveldenstraat 10, 3920 Lommel Openbaar vervoer: bus 29 en 713 Toegankelijkheid: omwille van het losse zand is een gedeelte van de wandelingen moeilijk bereikbaar met buggy’s.Hai Thai Ancient house (gratis bi/bu) (gratis binnenlocatie)
Coördinaten : 12.203534,109.043188

Ca. 25 km. vanaf de boulevard van Nha Trang in SuoiTien Village, Dien Khanh District, Khanh Hoa Province, Vietnam.

Voor wie tijdens een vakantie in Vietnam in Nha Trang verblijft. Hai Thai Ancient house dateert uit de twintiger jaren van de vorige eeuw. Het bestaat uit een groot woonhuis en een aantal bijgebouwen. Tevens zijn er een paar grote vijvers en een zwembad. Het is gratis toegankelijk. Alleen voor het zwembad moet worden betaald maar het gebruik raad ik af. Er zijn meestal nauwelijks bezoekers, alleen wat personeel.

Je kunt zowel binnen als buiten fotograferen. Er staan veel oude gereedschappen, die voornamelijk met het verwerken van rijst te maken hebben. De manager is Mr. Binh, die helaas geen Engels spreekt. Op http://yasakasaigonnhatrang.com/tours/countryside-tour-to-discover-hai-thai-ancient-house zijn een aantal foto’s te zien.

Er staan een paar kleine huisjes op het terrein waarin overnacht kan worden. Prijzen daarvan zijn niet bekend, maar ongetwijfeld via bovenstaande website te verkrijgen.

Aan het begin van de toegangsweg naar het huis staat aan de rechterkant een leegstaande school. Het terrein wordt soms gebruikt voor opslag van stenen voor bouwprojecten in de buurt. Ik heb daar zelf nooit problemen ondervonden., de enkele keer dat er iemand is. Gewoon vriendelijk je camera laten zien en “OK?” vragen.Schrieversheide / Schaapskooi (gratis buitenlocatie)
Coördinaten : Brunssum
Mooi uitgestrekt gebied; mogelijkheden voor wandelingen , fotograferen, genieten van de natuurlijke omgeving

Fort Sabina (gratis buitenlocatie)
Coördinaten : Fortweg 1 4794SC Heijningen
Een prachtig fort met veel fotogenieke plekjes. Het heeft een fantastisch restaurant en parkeerplaats voor het fort. Voor openingstijden even op de website van het fort kijken: http://www.fortsabina.nl/

Bunkers IJmuiden (gratis buitenlocatie)
Coördinaten : IJmuiden Badweg
Mooie locatie in de duinen bij het Kennemerstrand. Er is betaald parkeren mogelijk op de parkeerplaats aan de Kennemerboulevard. Mits je een beetje oplettendheid in acht neemt is ook naaktfotografie mogelijk.

Aangemelde leden kunnen meer resultaten zien.