Gebruikersnaam :

Wachtwoord :
Wachtwoord vergeten?      Account aanmaken
MyModel breadcrumb Modellen breadcrumb Portfolio van model Malou Zeeman

Malou Zeeman

2795 keer bekeken
Lid sinds 15 november 2015
Profielscore: 2867 punten
Moodboards: 1   Samenwerkingen: 0
Talenkennis : Nederlands
Ga naar foto portfolio
Geverifieerd lid

Informatie

NaamMalou Zeeman
Leeftijd
17
WoonplaatsBarendrecht
Zuid-Holland
OgenGroen-bruin
Lengte177 cm
Gewicht50 kg
Huidskleurlicht
TattooGeen
PiercingGeen
Schoenmaat39

Voorkeuren


Onderhandelbaar
Portret
Badkledij
Fashion
Promotioneel
Glamour
Kunst


Portfolio van Malou Zeeman

Over Malou Zeeman

Hallo, ik ben Malou en ben 16 jaar oud. Sinds ik 4/5 jaar oud was ben ik altijd al bezig geweest met dingen in de modewereld, en vond het dan vooral leuk om gefotografeerd te worden met allemaal verschillende kledingstukken aan. In mijn vrije tijd sport ik veel, ik turn nu al 13 jaar, en deed veel aan tennis, voetbal, zwemmen, hardlopen. Maar doordat ik veel naar school moet ga ik nu 3/4 keer per week naar de sportschool. Ondanks dat ik bezig ben met school, hou ik ervan om nog steeds bezig te zijn met modellenwerk, en ga dan ook regelmatig met een vriend van mij die houdt van fotograferen naar buiten om foto's te maken.


Ervaring

In het begin van 2016 heb ik meegedaan aan The Model Experience, daar heb ik catwalk training gevolgd gevolgd door een fotoshoot. Tijdens de fotoshoot had de fotograaf tegen mij gezegd dat ik een goed gezicht heb voor het modellenwerk en ook goed wist hoe ik dat goed kon gebruiken. Daarna heb ik nog 3 keer een fotoshoot gedaan met onbekende fotografen, die veel potentie in mij zagen.


Wenslijst

Het zou echt super zijn om ooit een keer in de Victoria's Secret Fashion Show te lopen. Ik weet natuurlijk niet of dat ooit gaat lukken, maar toch blijf ik altijd positief denken. En tijdens trainingen bij de fitness probeer ik ook het uiterste uit mezelf te halen, want ik heb 1 doel dat ik wil halen. En als ik dat wil halen, zal ik er ook hard voor werken.


Portfolio

Beschikbare albums :

Er zijn 30 foto's in het portfolioalbum "Basisalbum" van Malou Zeeman. U kan er nu 20 zien mits volledige toegang. (Uitleg : zie FAQ)
De recentst toegevoegde foto's staan bovenaan. Voor de foto's van de samenwerkingsprojecten, klik het samenwerkingsiccontje hier rechts.
Klik op een foto om deze te vergroten! Gebruik daarna de pijltjestoetsen om verder te bladeren. ESC-toets of naast de foto klikken is stoppen.
Door de muis over foto te bewegen kan je eventueel toegevoegde informatie lezen.

samenwerking
0