Gebruikersnaam :

Wachtwoord :
Wachtwoord vergeten?      Account aanmaken
MyModel breadcrumb Modellen breadcrumb Portfolio van model Shanti

Shanti

3249 keer bekeken
Lid sinds 27 april 2015
Profielscore: 6765 punten
Moodboards: 0   Samenwerkingen: 4
Talenkennis : Nederlands, Engels
Ga naar foto portfolio


10

jaar
Geverifieerd lid

Informatie

NaamShanti
Leeftijd
36
WoonplaatsRosmalen
Noord-Brabant
Lichaamsbouwslank - fit
Ogendonkerbruin
Haarkleurgoudblond
Haarlengtezeer lang haar
Kapselgeverfd
Lengte175 cm
Gewicht63 kg
Huidskleurlicht getint
TattooGeen
PiercingGeen
Confectiemaat38
Schoenmaat39
CupmaatD 75
Borstomtrek90
Taille70
Heupwijdte95

Voorkeuren


Tegen betaling
Portret
Lingerie
Badkledij
Fashion
Promotioneel
Glamour
Boudoir
Kunst
Video clips
Topless
Bedekt naakt
Onherkenbaar naakt
Puur naakt

Onderhandelbaar
Catwalk

Ik kan/wil mij verplaatsen tot maximaal 9995 km.
Bij dit profiel horen nog externe referenties die alleen zichtbaar zijn voor geabonneerde bezoekers met verificatielabel.


Portfolio van Shanti

Over Shanti

Heerlijk vind ik het, om mijzelf op creatieve en expressieve wijze om te toveren tot allerlei rollen voor de camera of juist authentiek en kwetsbaar mezelf open te stellen. Ik heb een warme passie voor de Brazilliaanse partnerdans Zouk, yoga, martail arts & styling/visagie 

Ik kan mezelf typeren als verantwoordelijk, zelfbewust, positief ingesteld, makkelijk in de omgang en een tikkie perfectionistisch naar mezelf toe. Ik poseer van portretten tot artistiek naakt met een natuurlijke vertrouwdheid. Ik kan mijn eigen makeup en hairstyling verzorgen, aangepast aan het concept.


Ervaring

Ik heb zo'n 10 jaar ervaring met poseren voor portretten tot artistiek naakt/playboystyle op binnen- en buitenlocaties. Ik voel me heel vertrouwd en van nature comfortabel voor de camera voor zowel professionele als amateurfotografen. Ik heb ervaring in het poseren bij workshops en kan mijn focus makkelijk bewaken, ondanks de aanwezigheid van meerdere mensen of andere omgevingsfactoren. Mijn geduldige en positieve instelling wordt gewaardeerd en krijg vaak te horen dat ik mijn best doe om tot het beste resultaat te komen.

 


Wenslijst

Ik sta altijd open voor leuke uitdagende en creatieve ideeen met fijne mensen. Met sommige fotografen werk ik al jaren regelmatig samen.

Genieten is het extra voor mij, als ik bij een zonnetje vrij naakt buiten in de natuur mag poseren of zelfs dansen als een zelfbewuste sensuele godin.

Ik poseer graag met mijn eigen contract, waarin we vastleggen dat de beelden wel gebruikt mogen worden voor promotie van eigen werk en portfolio, maar niet voor andere publicaties of commercieel gebruik. In goed overleg vooraf is dit altijd aan te passen. Ik poseer tegen een betaalbare vergoeding afhankelijk van de ideeen, locatie, tijdsduur en categorieen van poseren.

Ik kijk uit naar creatieve inspirerende ideeen!

 

 


Portfolio

Beschikbare albums :

Er zijn 10 foto's in het portfolioalbum "Basisalbum" van Shanti. U kan er nu 10 zien mits volledige toegang. (Uitleg : zie FAQ)
De recentst toegevoegde foto's staan bovenaan. Voor de foto's van de samenwerkingsprojecten, klik het samenwerkingsiccontje hier rechts.
Klik op een foto om deze te vergroten! Gebruik daarna de pijltjestoetsen om verder te bladeren. ESC-toets of naast de foto klikken is stoppen.
Door de muis over foto te bewegen kan je eventueel toegevoegde informatie lezen.

samenwerking
2