MyModel Network

Statistieken

101.605 foto's en video's van ACTIEVE leden
8 nieuwe foto's geüpload VANDAAG
1618 foto's bekeken VANDAAG
736 leden online actief in de voorbije 90 dagen
Reeds 1.767 geverifieerde leden
1.761 bevestigde onderlinge samenwerkingen
110 geregistreerde ledenactiviteiten VANDAAG

In de aandacht

Geverifieerd lid dat vandaag werd bezocht
model Dolores
model
Dolores
MyModel - portfolio\'s van fotomodellen, fotografen en andere artiesten. Modellenwerk

Modellenwerk

MyModel - Alissa Batstra - model
Model : Alissa Batstra
Wanneer jij als beginnend of ervaren fotomodel opzoek bent naar modellenwerk is het belangrijk om te laten zien wie je bent en eventueel wat voor ervaring je al hebt opgedaan in modelling / model staan. Daarom bieden we jou bij MyModel de mogelijkheid aan om gratis een online model portfolio aan te maken. Op deze manier kun je gemakkelijk informatie delen over jezelf en laten zien wat je graag wilt doen en wat je al gedaan hebt. 

 

Modellenwerk vinden

Wanneer jij je ingeschreven hebt bij MyModel en jij je eigen account hebt aangemaakt kunnen fotografen die opzoek zijn naar model dat werk zoekt jou model portfolio tegenkomen. Aan de hand daarvan kun je gevraagd worden voor modellenwerk of een fotoshoot. Je hoeft dus alleen je model portfolio op MyModel bij te houden en je krijgt vanzelf modellen werk aangeboden!