MyModel Network
Gesponsord profiel
MyModel - Emelie Las - cover model
Cover model : Emelie Las

In de aandacht

Dit geverifieerd lid heeft 100% van de ontvangen privéberichten beantwoord. Een lid waarop wij fier mogen zijn.
fotograaf Hansch
fotograaf
Hansch
MyModel - portfolio\'s van fotomodellen, fotografen en andere artiesten.

Fotomodel & modellenwerk

MyModel - Michèle Debouverie
Model : Michèle Debouverie
Fotomodel worden is niet altijd even gemakkelijk. Er zijn veel mensen die graag model staan en het is soms moeilijk om jezelf als model aan te bieden. MyModel heeft hier een oplossing voor gevonden. Fotomodellen kunnen geheel kostenloos een model portfolio aanmaken op MyModel. In dit model portfolio zet je je mooiste foto's en plaats je informatie over jezelf die belangrijk kan zijn voor een fotograaf of modellenbureau.

 

Opdrachtgevers Modellenwerk

Fotografen en modellenbureau's / castingbureau's kunnen vervolgens contact met jou opnemen aan de hand van het model portfolio dat je op MyModel hebt aangemaakt. Je hebt dan zelf de keuze om hier op in te gaan of niet, alles is vrijblijvend. Wanneer je als fotomodel opzoek bent naar modellenwerk is dit je kans!

 

Je registreren bij MyModel duurt slechts enkele minuten en is geheel gratis.