Statistieken

101.449 foto's en video's van ACTIEVE leden
0 nieuwe foto's geüpload VANDAAG
1524 foto's bekeken VANDAAG
734 leden online actief in de voorbije 90 dagen
Reeds 1.763 geverifieerde leden
1.755 bevestigde onderlinge samenwerkingen
63 geregistreerde ledenactiviteiten VANDAAG

In de aandacht

Dit is een van de leden met samenwerkingen met minstens 2 andere leden
model Lindsey
model
Lindsey
MyModel - portfolio\'s van fotomodellen, fotografen en andere artiesten. Entertainment modellen

Entertainment modellen

Niet alles draait rond schoonheid als voornaamste functie van een model. Entertainment modellen zorgen voor sfeer op evenementen. Zij zijn vrolijk, spontaan, durven bezoekers spontaan aan te spreken en zijn niet schuw van een kort babbeltje. Denk maar aan jonge dames die gasten verwelkomen aan een ingang van een zaal of park, of het vestiairepersoneel van een concertzaal, of die schalen hapjes, snoep of drank rondbrengen doorheen de zaal. Zij zijn in een feestelijke, exposante stijl gekleed, veelal met hakken.

Over het algemeen worden jonge meisjes vanaf de leeftijd van 18 ingeschakeld en zijn ze niet ouder dan twintigers. Ze zijn ook niet bedoeld als fotomodellen, al zijn opportuniteiten van plotse shoots op initiatief van de bezoekende leden die met de dames in de buurt op de foto willen nooit veraf. Zeker een aanwezige lokale journalist zal het niet ontgaan om zijn verslag te vervolledigen met foto's van de aanwezige entertainment modellen.

Hoewel entertainment modellen niet altijd ingeschakeld worden via een modellenbureau maar soms door een uitzendkantoor die een precieze selectie van jonge dames maakte, kunnen entertainment modellen opgemerkt worden door andere talentzoekers bij zulke evenementen. Het verplichte "personeelskaartje" met hun naam dat op de borst werd gespeld kan meteen aanleiding geven als tip van de sluier voor "toevallig" rondwandelende modellenscouts die oog hebben voor nieuw modellentalent.

Onder de algemene term van entertainment modellen bestaan nog specifiekere namen in functie van het type evenement waar men hen aantreft.

De functies van entertainment modellen zijn vergelijkbaar met die van hostessen waarover we verder op deze pagina schrijven.

Speciale types entertainment modellen :